Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Batolata ukázala malířský um. Pomalovala celé patro domu i malou sestřičku

Autor: base - 
21. srpna 2018
21:30

Mezitím, co si matka třech dětí odskočila vyprat prádlo, dvě batolata stihla během deseti minut pokreslit koupelnu, pokoj i svou malou sestřičku. Na vyčištění kreseb si matka musela pozvat speciálního uklízeče. Zprávu přináší web Daily Mail.

Čtyřletá Hollie a dvouletá Evie našly barvičky v zamknutém pouzdře pod postelí. Ty vyházely u poschodí a začaly tvořit. Během toho si jejich 24letá matka Emma odskočila vyprat prádlo. Když se Emma po deseti minutách vrátila zpět do patra, první co viděla, byly vylité barvy. Pak objevila svou nejmladší 11měsíční dcerku, která měla celou dětskou postýlku a obličej pokryté barvami.

„Vymalováno“ bylo u schodů dolů, na zdech svítily fialové čmáranice. V koupelně bylo celé umyvadlo vymalované, záchod vypadal, jako by byl politý krví. Holčičky poté našla ve vaně, kde svým oblečením dál malovaly.

„Neměla jsem slov, nemohla jsem mluvit, byla jsem totálně šokovaná,“ popsala Emma první pohled na pomalovaný dům. „Mohla jsem jenom brečet. Jejich tatínek nebyl zrovna šťastný, ale co se stalo, stalo se. Teď se tomu jen smějeme,“ vzpomíná Emma.

Když se Emma zeptala nejstarší dcery Hollie, co to udělaly, odpověděla jí, že je rocková hvězda.

Matka se snažila umělecká díla vyčistit sama, ale marně. Musela si pozvat speciálního uklízeče za 100 liber.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi