Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nová výzva na sociálních sítích: Smrtelný taneček vás může dostat do nemocnice!

Autor: msj - 
23. srpna 2018
18:23

Desetiletá dívka byla natočena, jak tančí vedle rozjetého vozu s otevřenými dveřmi. Právě takovýto taneček je posledních pár dní trendem na sociálních sítích. Policisté po celém světě varují, jak je tato výzva nebezpečná.

Blonďatá školačka vyskočila z auta a tančila během toho, co vůz pokračoval v cestě. Právě tomuto tanečku se říká „Kiki výzva“. Tisíce mladých se ji snaží splnit tančením na píseň interpreta Drake, která nese název In My Feelings.

Policie naléhá, aby se lidé této výzvě nepoddávali. Existuje již několik případů, kdy se takovýto taneček vymkl kontrole a účinkujícího převáželi do nemocnice v kritickém stavu.

Poslední případ této výzvy zvedl mandle místním policistům a dětským charitám. Video bylo pořízeno ve měste Lancashire v Anglii. Dívka jela v autě a rychle vyskočila ven, aby mohla tančit. Tančila zhruba padesát sekund a poté si sedla zpět.

Video bylo přehráno více než 16 000x a rodiče dívky dokonce urgovali známé celebrity, aby jej sdílely.

Výzva je veřejností označována za nebezpečnou a hloupou. Policisté po celém světě teď musí avizovat, že je skákání z vozu za jízdy nebezpečné.

První zraněnou byla osmnáctiletá Anna Worden, která se rozhodla zúčastnit výzvy 23. července. Puberťačka z Ameriky zakopla a hlavou dopadla ošklivě na zem. Skončila v bezvědomí. Musel pro ni dokonce letět vrtulník. Nyní je na jednotce intenzivní péče s frakturou lebky a krvácením do mozku.

 

barracuda.sro ( 23. srpna 2018 18:45 )

Darwinovy ceny jsou nachystány, je potřeba oddělit zrno od plev.To je přirozený výběr!!!!! Bezmozci a tupani všech zemí,(vyližte si) jen houšť!!!

Zobrazit celou diskusi