Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující video: Mladík se chystal skočit do jezírka v lomu, pod jeho nohama se zbortil kus skály!

Autor: rc - 
26. července 2018
22:46

Dva milovníci adrenalinu se vydali do zaplaveného lomu, aby si tam užili vodních radovánek. Poté, co jeden z nich skočil do vody, se chystal i druhý. Ovšem když se přiblížil k okraji, kus skály se zřítil do vody! Šokující moment zachytila kamera.

Dva mladíci se vydali do zaplaveného břidlicového lomu v anglickém Walesu poblíž vesnice Llanberis. Horký sobotní den chtěli strávit koupáním v tamním průzračném jezírku. Ovšem stačilo málo a vodní radovánky skončily tragédii. Na sociální síti se objevilo video, které publikoval záchranář Mark Humphreys, který seděl na druhé na straně lomu.

Ve videu je vidět, jak dva mladíci nejprve sestupují k okraji lomu a poté jeden z nich skáče do jezírka. Když je ve vodě, chystá se skočit i druhý z nich, ovšem dřív než stihne skočit, pod jeho nohama se zbortí kus skály a kusy kamene padají do vody! Ani jednomu z nich se jako zázrakem nic nestalo. Podle záchranáře Milese Hilla mladíci riskovali život. Lomy jsou pro plavce zakázané. „Ta oblast je zvláště nestabilní a také je tam hrozba šoku ze studené vody,“ uvedl pro Mirror Hill.

Zobrazit celou diskusi