Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž chtěl dívku (15) znásilnit cestou od autobusu. Zachránil ji křik a rodiče

Autor: Darina Jíchová - 
29. května 2018
20:30

Patnáctiletá dívka ze skotského města East Kilbride jen díky svým rodičům unikla znásilnění. V pátek večer jako vždy cestovala domů. Na jedné ze zastávek do autobusu přistoupil muž, který ji následně napadl a pokusil se ji znásilnit. Dívka se ale bránila a křičela. hlasitý křik přivolal její rodiče, kteří jí pomohli. Po neznámém pachateli se pátrá.

Dívka útočníka popsala jako bělocha se zrzavými vlasy ve věku mezi 20 – 40 let, vysoký byl asi 175 centimetrů. Měl na sobě červenou mikinu, černé tričko a džíny. Byl podsadité postavy a měl černé brýle. Dodala, že ho nikdy před tím neviděla.

Napadená uvedla, že muž vystoupil na stejné zastávce jako ona a vydal se za ní. Snažila se mu utéct, ale on ji dohnal a povalil na zem, dívka se bránila a její křik uslyšeli její rodiče, kteří jí šli naproti. Útočník utekl směrem k místnímu kostelu, přivolané policii se ho ale nepodařilo dopadnout.

Pátrání po pachateli

Vyšetřovatelka Pamela Bannisterová vyzvala všechny, kteří cestovali ve stejném autobuse jako dívka a násilník, aby kontaktovali policii kvůli výpovědi a bližšímu popisu pachatele.

„V oblasti posílíme policejní hlídky. Všichni ostatní, náctileté dívky obzvláště, by měli být na pozoru. Cokoliv podezřelého prosím hlašte na policii,“ uvedla Bannisterová. Dopadení pachatele je podle ní jejich hlavní prioritou.

sores ( 29. května 2018 22:34 )

Další z mnoha co neudrží ptáka v poklopci, hnus jací mužský jsou i když ne všechny.

Zobrazit celou diskusi