Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jako by Trumpovi z oka vypadla! Farmářka vypadá jako americký prezident

Autor: ČTK, lm - 
26. dubna 2018
08:15

Nečekaná sláva potkala na sociálních sítích postarší Španělku Dolores Leisovou. Středem zájmu se stala kvůli tomu, že se nápadně podobá americkému prezidentu Donaldu Trumpovi!

Fotografii čtyřiašedesátileté ženy s motykou hozenou přes rameno zveřejnil na Instagramu novinář, který pracoval na článku o zemědělství v severozápadním Španělsku. Na snímek ihned reagovaly tisíce uživatelů sociální sítě a začaly s nadsázkou žádat Leisovou o komentář k americké politice i mezinárodním tématům. "Říkám si, že to musí být kvůli té barvě vlasů," svěřila se Španělka listu La Voz de Galicia.

S Trumpem toho příliš společného nemá, jednou z věcí je například fakt, že nepoužívá mobilní telefon a nemá potřebu se nijak vyjadřovat na sociálních sítích. Nyní si ale právě tam získala velké množství fanoušků. "Mohli bychom nahradit Trumpa touto tvrdě pracující ženou?" napsal jeden z uživatelů Instagramu. Jiní, kteří Leisovou nazývají "Trumpova galicijská sestra", zase vyzvali k prozkoumání případných rodinných vazeb amerického prezidenta na Španělsko.

Žena pocházející z Galicie žije ve stejném městě od té doby, co se před 40 lety provdala za svého manžela. Pracuje doma a na svém hospodářství, kde na ni minulý týden novinář narazil, když sázela brambory. Jak Španělka uvedla, současná mediální sláva ji nijak nezasáhla, protože bez chytrého telefonu je pro ni jednoduché dění na internetu prostě ignorovat.

majojo ( 26. dubna 2018 11:15 )

Obojí jsou takoví babochlapovití. Klidně by si to mohli prohodit.

kradu ( 26. dubna 2018 10:09 )

dobrá přehazovačka

jonas15 ( 26. dubna 2018 09:49 )

zřejmě skrytá sestra

trka trov ( 26. dubna 2018 09:03 )

chudák ženská

Zobrazit celou diskusi