Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující výjev v dovolenkovém ráji: Ruska porodila přímo do moře!

Autor: Štěpán Šimůnek - 
14. března 2018
05:31

Z Egypta si lidé vozí domů zpravidla suvenýry typu šperků, oblečení, papyru nebo třeba sošek sfingy. Jistá Ruska se však z dovolené vrátila s »Plaváčkem«, miminkem, jež porodila přímo v Rudém moři!

Podivuhodná scénka, kterou hned několik turistů nafotilo z balkonů hotelu, a fotky se záhy staly hitem sociálních sítí, se odehrála v letovisku Dahab, ráji potápěčů v Akabském zálivu, kousek severně od známějšího Šarm aš-Šajchu.

Identita rodičky je, stejně jako ostatních zúčastněných, zatím neznámá. Právě snímky však mluví za vše. Na prvním se postarší chlapík vrací z moře na břeh s novorozencem v rukou, přičemž děťátko má stále ještě pupeční šňůru. Tu pak chlapík odstřihne do lavoru, který třímá nadšený novopečený táta.

Z fotografií a agenturami poskytnutých informací není zřejmé, zda útlou ženou, která vychází z vln (v bikinách a potápěčských brýlích?), je přímo matka, nebo další z lidí, kteří u porodu asistovali. Mnozí každopádně spekulují, že nešlo o překotný porod, nýbrž o předem připravenou akci. Poukazují hlavně na fakt, že bělovlasý muž je při manipulaci s miminkem obdivuhodně klidný, že by najatý gynekolog-porodník?!

Video: Zázrak zrození v přímém přenosu: Chlapeček přišel na svět »přírodním« císařským řezem

Video  Zázrak zrození v přímém přenosu: Chlapeček přišel na svět »přírodním« císařským řezem  - Instagram/_cenfer
Video se připravuje ...

majojo ( 14. března 2018 14:24 )

Pupečník vede od mimina do lavóru, jestli teda dobře vidím. A podivné je, že té dámě na fotce nikdo nepomáhá. Naskýtá se domněnka, že rodička se šplouchá někde mimo záběr....

pajato73 ( 14. března 2018 13:47 )

to je hnusny.... asi bych nesla tri dny do vody...

jasnovidec01 ( 14. března 2018 11:58 )

KRÁVO zasraná !!!!!!!!tebe hodit prasatům jako žrádlo.je to človíček jako každej jinej ty m r ch o .

tlamovka ( 14. března 2018 10:25 )

Paní je šikula,je vidět,že je to rodička,neb z ní jde ještě pupečník a placenta je v lavoru.Tam je krásně čistá a teplá voda,takže se jí asi rodilo dobře a má malého egypťánka.

majojo ( 14. března 2018 08:44 )

Jak ta dáma rodila, když má na sobě bikinky? A jak tak kluše z vln, stále svěží, nikdo ji ani nepodepře... Tak takovouhle peechovinu se už dlouho nikomu nepovedlo vymyslet. To jste fakt nemohli počkat do 1. dubna?

Zobrazit celou diskusi