Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zaměstnankyně měsíce: Zfetované pokladní vytuhly na kase přímo během obsluhování zákazníka!

Autor: bop - 
27. listopadu 2017
05:30

Tyhle ženy byste asi zaměstnávat nechtěli… Dvě pokladní usnuly přímo za kasou, a to dokonce během obsluhování zákazníka. Video, které jeden nákupčí natočil, je teď hitem internetu! 

Video pod názvem „Opiátová epidemie Ameriky“ se objevilo na internetu v sobotu. Natočit jej měl nejmenovaný muž v Kalifornii, USA, když se svým vozem zaparkoval u benzinové stanice. Přímo uprostřed obsluhování zákazníka na pokladně obě prodavačky doslova odpadly… Jedné spadla brada na prsa, druhá usnula s hlavou zakloněnou a pusou dokořán. Hotové zaměstnankyně měsíce! 

Když na klimbající pokladní promluvili zákazníci, napůl se probraly. Zákaznickému servisu to ale prakticky nepomohlo. Žena s kratšími vlasy nebyla schopná ovládnout skener. Druhá z nich, která měla balit zboží zákazníkům do tašek, zvládla zabalit jen jednu lahev s limonádou, než jí hlava opět klesla na prsa. 

Prodavačka, která zboží markovala, si po chvíli všimla, že její kolegyně zboží nebalí tak, jak by měla. Napomenula ji proto, aby zabalila i zbytek nákupu. „Já se snažím,“ odpoví jí na videu druhá žena. „Ty se snažíš?“ zeptá se pochybovačně prodavačka. „Ano, paní,“ trvá na svém druhá žena. Z videa není jasné, jestli byly ženy skutečně na drogách či jestli užily konkrétně v Americe tolik oblíbené opiáty. Není ani známo, kdy přesně bylo video pořízeno. 

VIDEO: Dvě ženy za kasou vytuhly přímo během obsluhování zákazníka. Natočil je muž, který si myslí, že za to mohly opiáty.

Video  Dvě ženy za kasou vytuhly přímo během obsluhování zákazníka. Natočil je muž, který si myslí, že za to mohly opiáty.  - Youtube / New News
Video se připravuje ...

arne100 ( 27. listopadu 2017 11:51 )

Není náhodou kníže v poslanecké sněmovně taky zfetovaný někdy to vypadá jako že ano i Kalousek se svou opicí Ferim

asijo ( 27. listopadu 2017 10:52 )

Kníže v poslanecké sněmovně vypadá podobně.

karelka ( 27. listopadu 2017 10:14 )

Dneska to jinak nejde než být permanentně zfetovaný, jinak je šlověk za pár let stejně na antidepresivách....

kretenos500 ( 27. listopadu 2017 08:23 )

Obsluha jako u nás za socializmu

PremyslOtakar ( 27. listopadu 2017 06:58 )

 1912: Ty máš v hlavě jen ho.na,tvoje názory jsou nějakého senilního dědka,závistivce,neúspěšného člověka a soudruha,Ty pablbe v USA bojují proti drogám více jak jinde ve světě,jsou tam za to velice tvrdé tresty,táhni chcípáku do Sev.Kor. nebo na Kubu!

Zobrazit celou diskusi