Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Oligarcha promluvil o nehodě dcery, která zabila pět lidí: Na kolenou vás prosím, odpusťte jí!

Autor: aba - 
25. října 2017
19:40

Alyona Zajceva (20) je dcerou ukrajinského oligarchy Vasila Zajceva a možná si ještě několik dní zpátky myslela, že zákony se na ni nevztahují. Teď ale sedí ve vazbě kvůli nehodě, při které nejspíše vjela do křižovatky na červenou a zabila pět lidí. Její tatínek teď prosí pozůstalé, aby jeho dceři odpustili.

 

Studentka sociologie Alyona měla problémy s řízením už před osudnou nehodou. Několikrát ji chytli za přestupky ve městě, až minulý týden projela křižovatku na červenou ve vysoké rychlosti. Auto, které vjíždělo do křižovatky z jiného směru, do ní vrazilo a náraz auto odmrštil na kolemjdoucí. Pět z nich zemřelo, dva zůstávají v nemocnici.

K prvnímu slyšení u soudu přišla Alyona uplakaná a toho, co udělala, litovala. Soud ji poslal do vazby, aby neuprchla ze země, a hrozí jí až deset let vězení. Od těch se jí snaží pomoci její rodiče, kteří jsou připraveni zaplatit vyrovnání pro pozůstalé a zraněným. Podle odhadů by mohla dceřina svoboda stát oligarchu až 32 milionů korun.

"Život těm lidem vzala strašlivá tragédie. Na kolenou prosíme rodiny zemřelých i zraněných, aby odpustili naší dceři," vzkazuje Zajcev s manželkou. "Uděláme pro rodiny mrtvých všechno, co je v našich silách. Sbíráme peníze a jsme připraveni poskytnout rodinám finanční pomoc. Je to strašné," pokračuje oligarcha. Podle zdroje blízkého rodině se ale stále snaží najít jiného viníka, ačkoliv jeho dcera chápe, že za nehodu je zodpovědná ona.

"Touareg narazil do auta, které řídila naše dcera. Protože se jednalo o silný náraz, auto bylo odmrštěno na chodník. Jsou tu dvě strany, dva účastníci nehody," trvá na svém Zajcev ve vyjádření pro tisk v Charkově.

Podle právníka řidiče touarega se zraněný muž necítí jako viník. I když přiznává, že se rozjel předtím, než na semaforu blikla zelená, ale tvrdí, že ve chvíli, kdy vjel do křižovatky a srazil se s dědičkou, zelená už na jeho semaforu byla, a tudíž měl právo jet.

V krvi a v moči dívky se našly po nehodě stopy po opiátech. Rodinný přítel tvrdí, že to mohou být stopy po silných prášcích proti bolesti, které bere od desíti let, kdy byla těžce zraněná při dopravní nehodě se svojí matkou a podrobila se rekonstrukci tváře. Od té doby prý trpí nesnesitelnou bolestí hlavy a podle nejmenovaného přítele by sama rychlostní limity, právě kvůli hrůzné zkušenosti z dětství, nepřekročila.

 

 

bullshit ( 26. října 2017 13:08 )

Analogie s blbci v ČR co se masírují v X6, Q7 a podobných masařkách by se jistě našla. Kdo má prachy, myslí si že snědl Šalamounovo hovno a při tom mnohdy neumí ani zaparkovat. Kde je dnes konec těžce nemocného Janouška a mnoha dalších. V Rusku taky mají svoje Trpišovské a další výtečníky. Škoda, že tito debilové a debilky vezmou do nebe zcela nevinné lidi a při tom by se sami měli škvařit v pekle.

Jarocell ( 26. října 2017 05:10 )

Srážka dvou typických UA vozidel chudobných: Lexus a Touareg. Ne že bych se té mladé zastával, ale pokud ten Touareg -a to sám přiznává- se rozjel v podstatě ještě před zelenou, má přinejmenším spoluvinu. Kdyby tam nevjel předčasně, baba by projela. Tímto asi bude obhajoba té baby argumentovat. Po kolizi a vychýlení z dráhy už mladá nemohla nic dělat a svoje udělala rychlost a hmotnost Lexusu.

villon ( 25. října 2017 23:18 )

HA BOCTOK!!!

dabelskysofer ( 25. října 2017 22:11 )

rozmazlený mladý vyfetlo co si myslelo že může vše doufám že se dostane do basy a na hoooodně dlouho

bibs_7 ( 25. října 2017 21:29 )

UTRATIT A ORGÀNY POSKYTNOUT POTREBNÝM!

Zobrazit celou diskusi