Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle přepadení se nepovedlo: Lupič omylem přiznal identitu

Autor: jer - 
14. října 2017
19:11

Lupič se zbraní v ruce vtrhl v Louisianě do fastfoodové restaurace a požadoval po personálu vydání hotovosti. Zaměstnanci ovšem zloděje poznali, ostatně nebylo to příliš složité. Útočník byl jejich bývalý kolega a zamaskování identity se mu zrovna nepovedlo. O případu informoval server wafb.com

K přepadení došlo ve městě Baton Rouge v americkém státě Louisiana. Cleveland Willis (28) se rozhodl, že přepadne pobočku řetězce KFC, ve které několik měsíců pracoval. Vešel do podniku a jednomu ze zaměstnanců namířil na hlavu zbraň. Na sobě měl černé oblečení a černou lyžařskou kuklu. Zaměstnanci uvedli, že podle částí obličeje, které kukla nezakrývala, poznali v lupiči svého bývalého kolegu. Povědomý jim byl také jeho hlas.

Při loupeži se jeden z jeho bývalých kolegů údajně zeptal: „Clevelande, jsi to ty?“ A lupič na to odpověděl: „Ne, nejsem to já.“ Tím se ovšem nepřímo usvědčil.

Cleveland od personálu restaurace dostal přibližně 600 dolarů. Z místa činu odjel vozem Nissan Altima, kterým dříve pravidelně jezdil do práce.

Willise zadržela policie a převezla ho do vazební věznice. Podezřelý je z ozbrojeného přepadení a čeká na soud.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi