Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Včelka Mája rozzuřila rodiče! Proč nám ukazují lidský penis!

Autor: Martin Valeš - 
19. září 2017
16:22

Bouřlivou debatu vyvolala rozlícená matka, kterou naštvala nová verze seriálu Včelka Mája. Prý malým dětem ukazuje obrázek mužského přirození. Spousta ochránců dobrých mravů s ní souhlasí, ale ještě větší zástupy z ní mají srandu.

„Jsem znechucená. Dávejte si prosím pozor, na co vaše děti koukají!! Tohle je Včelka Mája, 35. díl, stopla jsem si to, abyste všichni viděli, že nelžu a obrázek nefalšuju,“ napsala Chey Robinson na Facebook a přiložila obrázek ze zastaveného seriálu. Asi nečekala, že se strhne taková bouře. Nebo jen bouře ve sklenici vody?

Pod jejím příspěvkem na Facebooku se nahromadilo 3500 odpovědí a 13 tisíc lidí ho sdílelo dál. Většina z nich se shodne, že to obrázek penisu je. Někteří to vidí se stejnou hrůzou jako kosmetička Chey a bojí se, že jejich děti mohou utrpět psychickou újmu. Jiní to mají za nevinný vtípek pro rodiče, kteří často musejí sledovat oblíbené seriály svých ratolestí pořád dokola.

„Bože, Američani jsou takoví pokrytci!!!! Dítě to pozná, jen pokud už někdy vidělo ztopořený penis. Stěžovat si může jen zkažený dospělý,“ soudí Frieda Kenter z Holandska. Právě odtamtud nová verze seriálu pochází.

„Co to je za perverzní úchyly?! Vsadím se, že si to dítě hned šlo koupit kokain a sprejovat po zdech,“ přisadil si sarkasticky Fabio Abreu. „Nenechávej svého syna sledovat Netflix, dokud mu není aspoň padesát!“

Ani internetová televize Netflix, ani Studio 100, které novou Máju natočilo, se k debatě nevyjádřily.

Podobnou kauzu zažil časopis Čtyřlístek. Vydavatel vyhodil kreslíře, který do komiksu Binky propašoval poloskryté sexuální scény.

MILLLIS ( 19. září 2017 20:17 )

So isses

naidka ( 19. září 2017 19:56 )

Já tam vidím maják. Penis tam vidí ten, kdo ho tam vidět chce.

krtek. ( 19. září 2017 19:44 )

je videt na co ta krůta myslí

majojo ( 19. září 2017 19:04 )

Asi jsem příliš dobrá pro americký pokrytecký svět, ale já tam žádný penis nevidím. A jestli někdo jo, tak musí být velké prase, které se vyžívá v hledání perverzit. Už Nietzche pravíval: Dem Reinen ist alles rein, den Schweinen wird alles Schwein!«

mirkli ( 19. září 2017 17:57 )

Militantní matka, leda houno, geometrie to je, a řádná.

Zobrazit celou diskusi