Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Trump je podeváté dědečkem, Ivana babičkou. Narodil se jim vnuk Eric Luke

Autor: ČTK, zst - 
12. září 2017
21:31

Americký prezident Donald Trump se dnes stal podeváté dědečkem. Narodil se mu vnuk Eric „Luke“ Trump, jehož otcem je Eric – druhý ze tří prezidentových synů. Toho má Trump se svou první ženou Ivanou Trumpovou, s níž má i nejstaršího syna Donalda a nejstarší dceru Ivanku.

„Lara a já jsme šťastni, že můžeme oznámit, že dnes v 08:50 se nám narodil syn Eric ‚Luke‘ Trump,“ oznámil Eric Trump na Twitteru.

Trumpův syn Donald má pět dětí a dcera Ivanka tři. Trumpova dcera z druhého manželství Tiffany děti nemá. Svého posledního potomka, jedenáctiletého Barrona, vychovává jednasedmdesátiletý Trump s nynější ženou Melanií.

Na nejnovější přírůstek do rodiny Trumpů čeká celkem osm sestřenic a bratranců. Pro Erika (33) a Laru (34) je prvním potomkem. Na Twitteru mu gratuloval i jeho starší bratr Donald junior. „Gratuluji, kamaráde. Vítej do klubu. Teď, když máme ty jemnosti za sebou, je to pomsta staršího bratra za ty bicí, které si dal mým dětem,“ napsal nejstarší syn amerického prezidenta se smíchem.

silen ( 13. září 2017 04:57 )

...tak, tahle informace, že "Trump je podeváté dědečkem", je to nejdůležitější, co jsem chtěl dnes vědět...! Kohokoliv dnes potkám, tak jim to budu vyprávět! Doufám, že tím každému pozvednu náladu..., že tím každého potěším... Bravo, Blesk!!!!!

Zobrazit celou diskusi