Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Oblíbenou učitelku vyhodili kvůli této fotce! Je prý moc provokativní

Autor: aba - 
6. června 2017
12:31

Lydia Ferguson (39) učila na anglické střední škole a patřila mezi oblíbenkyně studentů. Vedení školy ji ale podmínečně vyloučilo kvůli „nevhodnému“ selfie, které pro ně bylo moc provokativní. 

Celá kauza započala už v březnu, kdy učitelka sdílela na Facebook tzv. selfie, tedy vlastní fotku, jak sedí na kraji postele v bílých šatech a lodičkách. Její nadřízení si ji ale právě kvůli této fotce zavolali na schůzku, kde ji za ni pořádně vyčinili.

Někteří studenti tvrdí, že slyšeli, jak Fergusonovou obviňují z toho, že je na fotografii příliš provokativní. Matka tří dětí s tím ale nesouhlasí a na fotkách, které dává na sociální síť, nevidí nic špatného. Studenti ji měli slyšet, jak říká, že na fotkách jsou vidět jenom nohy a rozhodně nejsou urážející.

„Pokud jde o sociální sítě, vždycky se držím pravidla, že kdyby se můj dědeček díval na fotku s opovržením, nikdy ji na sociální sítě nedám,“ řekla k případu.

Studenti za svojí oblíbenou učitelku bojovali, a dokonce vznikla i petice na její podporu, ke které přibyly stovky podpisů, některé i od rodičů. Podle studentů to byla učitelka na pravém místě a vždycky dětem pomáhala s problémy, jako je například šikana.

Nakonec to ale nebylo nic platné a Fergusonová se rozhodla ukončit pracovní poměr sama. Už měla přetahování se školou dost. „Už se s tím nechci dál stresovat. Moje rodina už si užila dost. Bylo to těžké období,“ uzavírá teď už bývalá učitelka. 

Ke skandálům dochází i v českých vzdělávacích institucích, ve videu zpověď učitelky ze školky, kde měli děti sprchovat ledovou vodou:

nic-nez-pravda ( 6. června 2017 16:36 )

No ono mit v hubě pěknyho utahováka to je taky super jak to klouže sem tam a pak dvš deci spermatu,bomba ne???Stejně je to sen spousty heteraků

nic-nez-pravda ( 6. června 2017 14:48 )

Jeji obor Oralní uspokojení???Asi má pěknou pomucku..

agfor ( 6. června 2017 13:11 )

Škoda,že jsem měl za učitelky samé báby před penzí. K téhle bych asi chodil radši.

Zobrazit celou diskusi