Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Varování! Dívka šetřila na odstranění tetování. Teď je do smrti znetvořená

Autor: aba - 
15. května 2017
15:58

Jednadvacetiletá studentka umění Pasuda Reaw měla na hrudi pod klíčními kostmi vytetované růže. Rozhodla se ale, že tetování na tomto místě nevypadá profesionálně v zaměstnání, a nechala ho proto odstranit. Chtěla ušetřit za laser, a tak zvolila alternativní postup, který ale děsivě nevyšel.

Tetovaní několika růží nevypadlo zpola tak děsivě jako to, co má po „alternativním“ způsobu odstranění tetování na hrudi teď. Pasuda se rozhodla pro techniku, která by měla fungovat tak, že pigmentové barvy tetování prosáknou na povrch kůže a dají se pak sloupnout.

Technika s názvem Rejuvi byla vynalezena v roce 1988 a substance je do tetovaní vpravena malou tetovací jehlou. Tetování by mělo zmizet po třech čtyřech sezeních, ale už po prvním dívka viděla, že takhle to fungovat nebude.

„Ihned po začátku léčby mě tetování začalo svědit a bolet. Kůže se loupala dlouho a bolelo to tak, že jsem bolestí plakala, nemohla jsem v noci ani spát,“ popisuje zažité hrůzy. S „léčbou“ začala 4. února a o 10 dní později jí kůže začala hnisat a celá se pomalu odlupovala. 2. března se jí celé tetování odlouplo i se spodními vrstvami kůže a zanechalo ošklivou bolavou ránu. Poslední fotografie je z prvního týdne v květnu, na které je stále vidět velká růžová jizva, která vypadá hůř než samotné tetování.

„Sdílela jsem všechny ty fotky, abych tak varovala ostatní, aby byli opatrnější. Laser stojí spoustu peněz, ale přála bych si rozhodnout se raději pro něj. Svědění a bolest byly nesnesitelné,“ přiznává dívka.

Alergická reakce na tetování černou henou:

 

Video  Prudká reakce na tetování černou henou  - Youtube/Supermámy
Video se připravuje ...

laila_b ( 15. listopadu 2017 13:44 )

Hm,tak to měla teda kámoška štěstí,že chodila na laser na kliniku semka https://www.premier-clinic.cz/zakroky/odstraneni-tetovani/ a dneska díky tomu nemá ani tetování ani jizvu

TomasLB ( 15. května 2017 18:01 )

Nejdří se to loupe po kouskách, pak i fotka vcelku...mezi 19 a 26 dnem se toho asi ani nedotkla že se to neulouplo...no že by slušný fake...

naidka ( 15. května 2017 17:10 )

Původní tetování vypadalo jak vyšívaný ubrus z Bulharska.

sores ( 15. května 2017 16:47 )

Kérky? Hnus hnusů. Být lékařem tak bych odmítl léčit takové se zmalovanou kůží.Jak mají najít místo kam jim např.píchnout injekci proboha? Je to odpornost,brrr.

y1xcvbnm ( 15. května 2017 16:10 )

Znetvořila se už tím že si tam ten kýč nechala vytetovat

Zobrazit celou diskusi