Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děsivé video: Jeho psa napadli pitbulové, vrhl se mezi ně, aby ho zachránil

Autor: haj - 
23. dubna 2017
19:05

Přímo před očima mu dva pitbulové napadli jeho malého pejska, a tak muž neváhal a šel statečně zvířeti pomoci. Rozběsnění psi se ovšem vrhli i na něj a ošklivě ho pokousali. Drsný útok navíc natočil a na Facebooku zveřejnil náhodný svědek.

Vše se odehrálo v Kalifornii, konkrétně na ostrově Santa Catalina v Avalonu. John Brady (52) se tu v úterý procházel se svým Jack Russel teriérem Joshem. Cestu jim ovšem zkřížili dva jedenáctiletí pitbulové a do menšího zvířete se okamžitě pustili.

John měl pochopitelně o svého miláčka strach, a tak ho rychle zvedl ze země. Jenže v ten moment se útok obrátil na něj. Hafani mu ošklivě pokousali nohu, načež Brady upadl na zem. Jelikož je rybář, vytáhl svůj kapesní nůž a pokoušel se s ním bránit.

Video  Dva pitbulové pokousali menšího psa i jeho majitele.  - Youtube
Video se připravuje ...

Rozzuřená psiska ale nedokázala uklidnit ani jejich majitelka, která je na videu též zachycena. Jeden z pitbulů se po ní v jedné chvíli také ohnal, načež druhý z psů pak kousl pro změnu jeho, zřejmě aby mu dal najevo, že má paničku nechat na pokoji. Nakonec z Bradyho zvířata strhla až pobřežní stráž.

„Málem mi ho zabili, málem zabili i mě,“ líčil John pro CBS Local. „Jediné, co jsem udělal, bylo, že jsem zvedl mého psa ze země, a okamžitě mě začali kousat,“ popsal pro televizi KTLA ještě značně otřesený muž.

„Můj pes, jenom děkuju bohu, že je naživu, protože s ním teď chci být. Je to můj nejlepší přítel na světě,“ svěřil se slzami v očích Brady, který je zatím stále v nemocnici s těžkými poraněními. Stejně tak pejsek Josh je zatím v péči veterináře. Napadený muž nyní zřejmě bude majitelku psů žalovat, jeho rodina už najala právníka. Místní policie již potvrdila, že oba pitbulové budou utraceni.

 

honza46 ( 23. dubna 2017 21:05 )

jastano,ty jsi ale kretén, pustit je na tebe. Jinak vím u nás ze sídliště, že většina majitelů je neumí vychovat a opravdu útočí na každého menšího psa. Měli by je chovat jen lidé, kteří tomu rozumí, bohužel dnes si tímto plemenem mnozí léčí své komplexy a podle toho to pak dopadá.

jiri.k ( 23. dubna 2017 21:00 )

Je dobře, že ty psy tohoto zparchantělého a nebezpečného plemene utratí. A souhlasím s tím aby majitelé byli pohnáni k zodpovědnosti tvrdě platili. Ať si každý, kdo si pořídí psa těchto bojových plemen uvědomí svou zodpovědnost materiální i trestní.

Zobrazit celou diskusi