Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Teroristé zabijí 30 milionů lidí biologickými zbraněmi, varuje nejbohatší muž světa Bill Gates

Autor: shp - 
21. dubna 2017
12:27

Nukleární zbraně nejsou už zdaleka největší hrozbou, která může vyhubit lidstvo. Nejbohatší člověk světa Bill Gates (61) je přesvědčený, že na naše zdraví zaútočí teroristé podleji a při ataku použijí biologické zbraně. Ty podle něj mohou připravit o život až 30 milionů lidí.

Podle Gatese se pravděpodobnost biologického útoku zvyšuje každým dnem. Taková situace by si vyžádala mnohem více obětí než útok nukleárními zbraněmi. Těmito slovy vyděsil miliardář všechny přítomné na konferenci v londýnském institutu Royal United Services Institute.

Jeden ze zakladatelů gigantu Microsoft podkládá své strašidelné tvrzení na výrazném pokroku v biologii a medicíně. „Všechny ty pokroky v biologii umožňují teroristům snadněji vytvořit virus spalniček, který má pro lidstvo fatální následky,“ citoval Gatese britský Daily Mail.

Již začátkem roku nejbohatší muž světa varoval světové lídry v Mnichově, že tato pandemie, která může vyhubit miliony lidí, se může začít šířit v nejbližších deseti až patnácti letech. To vše je přitom naprosto reálná hrozba. Útoky teroristů po světě se přitom stále stupňují.

Zda bude tato pandemie dílem přírody nebo teroristů, vědci tvrdí, že tento vzduchem přenášený patogen by mohl zabít víc než 30 milionů lidí za méně než jeden rok. Svět se nad tím musí zamyslet,“ dodal Gates. Jeho hororové scénáře nahánějí strach právě kvůli tomu, že jsou reálné.

Podívejte se, jak vypadal Stockholm po nedávném teroristickém útoku:

luppe ( 21. dubna 2017 14:26 )

...asi jako když Amíci lhali, že má Kadáfí jaderné zbraně ...tak za útok který tu ty zmetku předvídáš...jistě budou opět moci Amíci a ty *** co se spolčují kolem Rotchildů a Rokefelerů kam ostatně patříš i ty!!! Lžete jen huby otevřete!

blah.. ( 21. dubna 2017 13:35 )

hlupakov ako si ty by skoda nebola

asijo ( 21. dubna 2017 13:34 )

Nebýt USA,tak je na celém světě klid.

romanetta ( 21. dubna 2017 13:33 )

To jsou všechno lži z aeronetu a podobných webů.

lug70 ( 21. dubna 2017 13:03 )

Gates sám mezi teroristy patří, je na špici pyramidy. Tato kreatura se už ani netají, že mu jde o redukci lidstva a jeho "vakcíny", které epidemie rozšiřují nebo způsobují u očkovaných lidí neplodnost jsou nechvalně pověstné v mnoha zemích světa. Nedávno se pokusil rožšířit virus zika v Latinské Americe.

Zobrazit celou diskusi