Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

„Americká Maddie“ se už domů nevrátí: Po pěti letech se našlo její tělíčko

Autor: haj - 
1. dubna 2017
15:28

Případ „americké Maddie McCann“ se pomalu, ale jistě blíží ke konci. Policii se totiž podařilo objevit nové stopy. Bohužel holčička Isabel už se domů nikdy nevrátí, jelikož bylo nalezeno její mrtvé tělíčko. Její rodina se s tím nyní vyrovnává. Kdo však dítě zabil, zatím není jasné.

Stejně tak jako Velká Británie stále nemůže zapomenout na případ malé Maddie McCann, která zmizela před devíti lety, obyvatelé Spojených států zase celých pět let doufali, že se jednoho dne najde Isabel Celis.

Isabel bylo v době jejího zmizení pouhých šest let. Žila s rodinou v Tucsonu v Arizoně a jednoho pátečního večera ji její tatínek ukládal kolem jedenácté večer do postele. Když ji druhé ráno přišel zkontrolovat, nebylo po ní v pokojíčku ani stopy. Pravděpodobně se k ní někdo vloupal oknem a unesl ji. Otec tedy zavolal okamžitě na policii, ta ale holčičku nemohla celých pět let najít.

Teprve nyní místní policejní šerif Chris Magnus potvrdil, že se ve vzdálenější oblasti našly lidské ostatky. Prý se nejednalo o náhodný nález, ovšem co policii na místo přivedlo, komentovat nechtěl. S ohledem na probíhající vyšetřování nezveřejnil ani to, zda už má policie nějaké podezřelé.

VIDEO: Vyjádření policie k případu Isabel

Video  Policie oznamuje, že se našly ostatky malé Isabel Celis.  - Youtube
Video se připravuje ...

Na základě testů DNA se ovšem ukázalo, že ostatky patří právě malé Isabel. Její rodiče tak navždy ztratili naději, že by se mohli s dceruškou ještě někdy setkat. „Chceme poděkovat komunitě za všechnu podporu, kterou během let nám a Ise projevovali, a za to, že se odmítali vzdát nadějí. Teď pro nás nastal čas truchlení. Žádáme vás během těchto chvíl o soukromí, abychom tak mohli učinit,“ vyjádřila se rodina Celisových v krátkém prohlášení.

VIDEO: Případ malé Maddie McCann, která zmizela, když byla s rodiči na dovolené, je velmi podobný.

sores ( 1. dubna 2017 17:07 )

Ten nebo ta kdo dokáže zabít malé dítě nebo zprznit sexem by měl být trest smrti ale před tím ho mučit aby trpěl jako to dítě. Lidský živočich potřebuje tvrdé tresty a výstrahy co ho čeká pokud něco takového udělá dítěti, jinak se to bude neustále opakovat. Ať jde společnost do ryti s názorem, že by to bylo v 21 století nehumánní. V zabíjení druhého na století nemá vliv přeci.

Zobrazit celou diskusi