Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dětským milencům (14 a 15) sociálka zabavila dceru: Po 5 dnech se s ní znovu viděli

Autor: lm - 
19. dubna 2017
19:48

Po dlouhých pěti dnech se konečně viděli se svou dcerkou! Sociálka dětským milencům novorozené dítě odebrala poté, co s ní pláchli z nemocnice. Jayden (14) a Jennifer (15) se s dcerkou konečně znovu shledali, i když jen na krátkou dobu.

Jayden Lavender (14) a jeho snoubenka Jennifer Morrison (15) pláchli s třídenní dcerkou Ariou z nemocnice ve čtvrtek. Dětští milenci se totiž obávali, že jim sociálka dítě kvůli jejich nízkému věku odebere. Policii se naštěstí pár podařilo vypátrat po 16 hodinách. Sociálka jim pak dítě skutečně zabavila.

Rodina se bála, že malou Ariu už nikdy neuvidí. V úterý ale proběhlo krátké setkání, při kterém se dětští milenci se svou dcerou znovu shledali. "Vykouzlilo mi to na tváři úsměv, několik dní jsem se ani neusmál a tohle mě konečně rozveselilo a vím, že i jí to vykouzlilo úsměv na tváři, a hned, jak nás viděla, tak začala plakat," popsal čtrnáctiletý chlapec dojemné setkání.

Policie potvrdila, že mladému páru za jejich kousek nehrozí žádná obvinění. Aria byla v pátek propuštěna z nemocnice, mluvčí ale odmítl sdělit, kde holčička skončila. Dětští milenci tvrdí, že jim sociálka předtím řekla, že jsou "příliš mladí na to, aby mohli rozhodovat o tom, co bude s jejich dítětem".

"Chtěl jsem jen, abychom spolu strávili Velikonoce. Jsme křesťanská rodina, to je jediné, na čem mi záleží. Chodíme do kostela a všechno kolem," vysvětlil Jayden, proč dcerku unesli. "Byla by ze mě dobrá maminka, chci ji doma s námi, v bezpečí. Nechápu, co jsme udělali špatně, s Jaydenem bychom byli skvělí," řekla se slzami v očích Jennifer a razantně odmítla, že by svolila k adopci.

Video: Pomatená žena unesla v Praze holčičku (8): Chránila ji před mimozemšťany

Video  Pomatená žena unesla v Praze holčičku (8): Chránila ji před mimozemšťany  - Policie ČR
Video se připravuje ...

europa ( 20. dubna 2017 07:51 )

Vzít rodičům jejich dítě, to je zvěrstvo!!!! Pokud se o ni řádně starají, nemá NIKDO právo jim ji brát!!! V první řadě je tu právo dítěte a v jeho zájmu je být v péči rodičů. Jsou mladí, ale jistě mají rodinné zázemí, kde by jim s péčí o mimi někdo poradil a pomohl.

nemocna ( 20. dubna 2017 03:34 )

Vratte jim dcerušku patří k sobě, dítě má být u matky, že je sama dítě? no a co každý dospívá různě někdo dříve někdo později a ne podle toho kdo určil zákonem od určitého věku, vždyt by stačil dohled a byli by štastní všichni tři, jsou mnohem starší matky a nepostarají se o dítě jak někteří mladí ano, stačí jim pomoci a ne udělat z nich nešťastnou rodinku! mají se rádi chtějí být spolu spolu s dceruškou! stačí mít ohled a cit ne se hned rozhodovat podle zákona

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání