Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mrazivá předtucha smrti: Matka fotbalisty (†22) z letadla smrti věděla, že se něco stane

Autor: lm, ČTK - 
1. prosince 2016
21:40

Věděla jsem, že se stane něco strašného! Matka jednoho (†22) z fotbalistů, který zahynul při pondělním pádu letadla v Kolumbii, popsala, jak měla v osudný den špatný pocit. Druhý den ráno se pak dozvěděla, že její syn v troskách letadla zahynul. Přitom se nedávno dozvěděl, že bude tatínkem.

„Celý den jsem byla neklidná, měla jsem stažený hrudník. Měla jsem špatný pocit, že se něco pokazí. Večer říkám Sergiovi, že se nám Tiago ještě neozval. A on, ať nepanikařím, uklidním se a jdeme spát,“ popsala v rozhovoru s televizí Barbara Rocha. Její syn Tiago hrál za brazilský klub Chapecoense jako útočník. Jeho tým měl ve středu hrát v Medellínu finále Jihoamerického poháru.

„Nemohla jsem usnout a v šest ráno přišli přátelé, jestli vím, co se stalo. Že letadlo do Kolumbie, ve kterém byl Tiago, spadlo,“ řekla zdrcená žena. „Nevím, co k tomu říct. Nemůžu pochopit, proč nám byl vzat tak mladý,“ dodala s pláčem.

Tiago se prý před týdnem dozvěděl, že z něj bude tatínek. Jeho láska Graziele (18) ho s novinou překvapila před spoluhráči a všichni to spolu oslavili. Tiago byl moc šťastný a nemohl se dočkat.

Zobrazit celou diskusi