Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Z polonahé modelky je zapálená muslimka: ISIS z ní chce udělat nevěstu džihádu

Autor: lm - 
5. září 2016
20:28

Kdysi nestydatě pózovala nahoře bez, teď je z britské modelky (27) zapálená muslimka, kterou má v hledáčku tajná služba. Na sociálních sítích si totiž dopisuje s islamisty a ISIS se ji snaží přesvědčit k tomu, aby se stala nevěstou džihádu.

Kimberley Miners (27) z anglického Bradfordu se před pár lety proslavila jako modelka, když pózovala nahoře bez pro britský deník The Sun. Minulý rok ale přišel zvrat. Kimberley konvertovala k islámu a nyní je z ní zapálená muslimka, která věří, že ISIS ve skutečnosti bojuje za ochranu náboženství. Tedy alespoň tak jí to nakukali islamisté přes sociální sítě.

Díky islámu Kimberley prý konečně našla mír v duši. Nelíbí se jí ale, jak se k ní začali chovat ostatní. „Dostala jsem se od glamour modelingu k něčemu úplně odlišnému. Donutilo mě to vlastně k zamyšlení. Nikdo neřekne půl slova, když na sobě nic nemáte, ale jakmile máte šátek na hlavě, hned vás obviní z extremismu,“ sdělila bývalá modelka nedělníku Sunday Times. To ale rozhodně není důvod toho, proč se ocitla v hledáčku tajných služeb.

Kimberley nyní vystupuje pod jménem Aisha Lauren al-Britanya a už dvakrát navštívila Turecko, konkrétně místní uprchlické tábory u syrských hranic. Podle policie je Kimberley navíc v kontaktu s Abu Usamahem Al Britanim. Muž původem z Británie utekl k ISIS a pravděpodobně verbuje další zahraniční bojovníky. Podle britských médií se ISIS snaží exmodelku zlanařit k tomu, aby utekla z Británie a stala se nevěstou džihádu.

Ostatně nebylo by to poprvé, stejně se k ISIS zřejmě dostala i bývalá punková zpěvačka Sally Jones. Sally Jones odjela i se synem do Turecka o Vánocích v roce 2013. Odtud utekli přes hranice a přidali se k ISIS. Britka se provdala za britského džihádistu a na internetu šíří nenávistnou propagandu vůči západnímu světu. Ze svého syna pak udělala dětského vraha ve službách ISIS.

vladimir1950 ( 6. září 2016 09:45 )

To je ale škeble! Fuj!

vialli ( 6. září 2016 02:34 )

Bože, do čeho jsi dal duši?

Alsfelder ( 5. září 2016 22:48 )

http://NaheFoto.cz - Žádná hvězda se neobešla bez nahých snímků...

Digitt ( 5. září 2016 21:59 )

at chcipne

prycsnima ( 5. září 2016 21:57 )

 Jen ať za nima jde.bude ve smradlavým sklepě na špinsvý matraci celý den obďelávaná smradlavýma bojovníkama a žrádlo dostane v misve pro psi.

Zobrazit celou diskusi