Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kanibal se sjel solí do koupele, ubodal manžele a muži poté požíral obličej

Autor: shp - 
17. srpna 2016
21:58

Austin Harrouff (19) z Floridy byl normální středoškolák, který se věnoval učení, fotbalu a wrestlingu. Po dokončení studia to s ním ale začalo jít z kopce. Přičuchnul k drogám a vyzkoušel tzv. flakku, kterou lze sehnat jako sůl do koupele. Když se jí sjel, popadl ho amok a ubodal manželský pár. Když ho našla policie, požíral zavražděnému muži obličej.

Austin byl se svými rodiči ve sportbaru, když vtom jakoby se pomátl a celý rozrušený utekl. Poté naběhl domů k manželům Michelle a Johnu Stevensovým a napadl je nožem. Hororový výjev viděl jejich soused Jeff Fisher (47), kterého sjetý a smyslů zbavený mladík také napadl. Svědek přivolal strážce zákona.

Když policie na místo přijela, byli manželé mrtví. Austin byl na muži a požíral mu obličej. Z jeho přežvykování šel strach. „Chrochtal a vrčel, vydával zvířecí zvuky,“ prohlásil šerif William Snyder. Austina museli složit čtyři policisté a psovod.

Úspěšní byli až při použití taseru. Mladík totiž vykazoval neuvěřitelnou sílu. Šerif má již domněnku, co stojí za jeho běsněním. „Jasně to může být případ flakky. Zatím to ještě nevíme, ale nebyl bych překvapen, kdyby to byl jeden z těchto případů,“ řekl Snyder.

Flakka je známá taktéž jako zombie droga. Lidé se po její aplikaci chovají jako smyslů zbavení, jsou agresivní a oplývají nesmírnou silou. Drogu lze navíc snadno sehnat, protože je v některých amerických státech legální a prodává se jako sůl do koupele.

Zobrazit celou diskusi