Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Střelba ve španělském obchoďáku: Útočník chtěl zabít manželku a dceru

Autor: všm, ČTK, Mii - 
12. srpna 2016
14:28

Těžkým zraněním dvou lidí skončila střelba v budově nákupního centra v severošpanělské Zaragoze. Muž tam nejprve začal střílet po své manželce a dceři a poté se neúspěšně pokusil o sebevraždu. Podle deníku El País o tom informovala místní policie.

Vážně zraněný manželský pár je ošetřován v nemocnici, dcera vyvázla bez větší újmy. Motiv činu dosud není znám.

Výstřely se ozvaly okolo 11:00 z garáží nákupního střediska v centrální části metropole autonomní oblasti Aragonie, nedaleko místní univerzity. Žena s dcerou chtěly odjet autem, v jiném voze však už na ně čekal manžel, který přímo z auta začal střílet. Poté podle svědků obrátil zbraň proti sobě.

Kolemjdoucí, jenž celou událost viděl, sdělil agentuře Reuters: „Slyšeli jsme sedm nebo osm výstřelů a pak jsme viděli auto, které rychle ujíždělo pryč.“

Zatímco ženu odvezla do nemocnice nezraněná dcera, pro muže, který byl v kritickém stavu, přijela sanitka. Podle policie se pár před nedávnem odloučil a jde o zřejmý případ domácího násilí.

pp10 ( 12. srpna 2016 15:08 )

Autorovi clanku nechybi pridat vubec nic, protoze ve Spanelsku je bezne domaci nasili, ktere konci smrti ....To jenom se o tom mimo Spanelsko nemluvi. A ted najednou z toho Blesk dela bublinu!!! Proc o tom nepsal cele ty roky, co se deji tyto pripady???? V roce 2015 tak prislo za cely rok 57 zen o svuj zivot. A v letosnim roce je to 32 zen. Kdo chce, tak si informace najd ena internetu... to jen v CR je to novinka .......

radka.seznam ( 12. srpna 2016 14:22 )

Tak to má dcera nezapomenutelný zážitek na celý život...

mr.remy ( 12. srpna 2016 14:13 )

Autorovi článku tam chybí věta, že se jednalo o psychicky vyšinutého jedince a útok nemá žádnou spojitost s islámem.

gabreta ( 12. srpna 2016 14:04 )

Jejda. To se nám nějak ten vyspělej, demokratickej západ se*re!!

Zobrazit celou diskusi