Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Záhadná světla nad Tureckem: „UFO, to nám po puči ještě chybělo,“ děsí se místní

20. července 2016
20:40

Dvě linie světel, která jakoby se proplétala na noční obloze. Takový pohled se naskytl včera lidem v Turecku poblíž místního letiště. Někteří začali úkaz označovat za létající talíř, jiní zase za stopu paliva z raket nebo zbytky vesmírného smetí či kometu. 

Nejvíce lidí označuje záhadná světla za důkaz o tom, že nad Tureckem proletělo UFO a komentují ho slovy: „Už přicházejí“ nebo „Vítejte ve Světě vetřelců“. Jiní zas spekulují o tom, že se může jednat o velice blízký průlet asteroidu. 

Podle některých teorií se ale může také jednat o zbytky paliva z nějaké rakety. Každopádně ve všech případech se objevuje shodný komentář: „To Turecku ještě chybělo.“

Země se totiž momentálně vzpamatovává z údajného puče některých armádních špiček, které se měly pokusit svrhnout prezidenta Recepa Erdogana. Není se tak úplně čemu divit, že záhadný jev někteří považují i za důkaz boží existence a jeho milosti.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

janka69 ( 20. července 2016 23:59 )

trapné !!!! UFO neexistuje !!! nikdy , sme len a len my. sú to len výpary v prúde riedkeho vzduchu...tak už prestante trapošiť

Zobrazit celou diskusi