Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žert džihádistů: Zatímco jeden z nich znásilňuje ženu, ostatní mu seberou oblečení

Autor: haj - 
5. července 2016
22:06

O tom, že bojovníci Islámského státu (ISIS) jsou nelítostní a schopní mnohých zvěrstev, jsme se mohli přesvědčit již mnohokrát prostřednictvím videí, na kterých popravují či krutě mučí zajatce. V mobilu jednoho ze zabitých džihádistů byly však nyní nalezeny unikátní záběry toho, jak se teroristé chovají ve volném čase. Klidně vtipkují a smějí se, zatímco v pozadí je slyšet křik znásilňované ženy.

Dva tlustí muži se spokojeně rozvalují na gauči v obývacím pokoji, jejich kamarád sedí pohodlně na zemi, popíjí a přehrabuje se v jakési hromádce oblečení. Posléze začne své druhy bavit historkou o tom, jak šaty sebral kamarádovi. „Šel jsem za Abuem Azizem, když byl u své otrokyně a vzal jsem mu oblečení,“ vysvětluje pobaveně muž s iráckým přízvukem.

„Zatkl jsem jeho hadry! Teď ho nechám jít z domu nahatýho,“ plánuje terorista rozuzlení kanadského žertíku. Muž, kterého o svršky připravil, přitom právě kdesi v pozadí brutálně znásilňuje jakousi ženu. Její zoufalé výkřiky doléhají až k uším mužů, ovšem ti se dál smějí a dál bezstarostně vtipkují, jako by se nic nedělo.

Podle informací Radia Sawa bylo video natočeno na mobil dalším členem radikálního hnutí, kterého se podařilo zabít v Shirqatu v blízkosti Mosulu v Iráku.

 

 

 

 

Ruudazvostravy ( 5. července 2016 22:45 )

Zatím co ten jeden fu*cká kchůrvu,tak se mu skrátka kámošy na střýdačku vicákaj do trusníku,abi sy nemusely leštit štangly na hajzlu a je narás po vtákách.

Zobrazit celou diskusi