Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Záběry, z nichž mrazí: Muž chtěl mamince vytrhnout z náručí tříměsíční miminko

Autor: haj - 
27. června 2016
06:40

Irene Cajal se se svým miminkem v náručí bezstarostně procházela po čtvrti Paternal v argentinském Buenos Aires, když ji najednou neznámý útočník maskovaný kapucí zezadu napadl a srazil na zem. Žena se pořádně vylekala, ovšem největší šok přišel ve vteřině, kdy si uvědomila, že jí muž chce z rukou vytrhnout její dítě.

Statečná matka se ovšem nedala a vší silou se snažila malou dcerušku Biancu ochránit. Navíc začala z plna hrdla křičet: „Moje dítě, ne, moje dítě, ne!“ Její zoufalý křik o pomoc naštěstí zaslechl někdo ze sousedství a agresor se polekal a vzal nohy na ramena. Jeho pokus o únos miminka, který zachytily i pouliční kamery, se tak naštěstí nezdařil.

„Moje miminko je díky Bohu v pořádku. Nejdřív byla v nemocnici, protože je ještě maličká, jsou jí jen tři měsíce a patnáct dní,“ vysvětlovala dle britského Mail Online Irene s tím, že holčička naštěstí utrpěla jen malou bouli na hlavě. Otřesný zážitek si jen těžko bude pamatovat, zatímco její matce nějakou chvíli potrvá, než se s ním vyrovná.

„Zařizovala jsem jen nějaké pochůzky a nikdy by mě ani na minutu nenapadlo, že se něco takového stane,“ kroutila nechápavě hlavou žena, které hlavně nejde do hlavy, jak ji mohli přepadnout za denního světla. Kvůli traumatu, které prožila, se teď bojí někam chodit, a tak jí se vším vypomáhá manžel Boris.

„Jak se dá s něčím takovým srovnat, když vás chlap napadne zezadu a snaží se vám ukrást dítě! Už nikdy se pak nebude jen tak v pohodě procházet,“ uvedl. Na klidu manželům ostatně nepřidá ani to, že policie zatím muže nedopadla. Navíc není známý ani motiv jeho činu.

 

majojo ( 27. června 2016 08:47 )

Taky první co mně napadlo: Prodej k adopci nebo na orgány.

majojo ( 27. června 2016 08:44 )

U nás a v Norsku na to máme sociálku.

pekaaaros ( 27. června 2016 08:02 )

Buď měl nějakou psychickou poruchu, nebo to byl obchodník s dětmi, nebo měl na dítě právo a matka neřekla policii (ani manželovi) všechno a nebo to bylo všešchno ještě úplně jinak.

Zobrazit celou diskusi