Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodiče chtěli potrestat 7letého syna. Nechali ho v lesích! Hledají ho už tři dny

Autor: rc - 
31. května 2016
23:01

Děsivá výchovná metoda! Rodiče v Japonsku chtěli svého sedmiletého syna pořádně potrestat, a tak ho nechali samotného v lese. Když se ale pro něj po několika minutách vrátili, synka nemohli najít. Už třetí den po něm marně pátrá policie i hasiči.

Sedmiletý chlapec Jamata Tanuk celý den zlobil své rodiče. Házel kameny na lidi a auta. Rodiče mu marně domlouvali, ale nic nezabíralo. No a tak se ho rozhodli potrestat tím, že ho nechali samotného v lese. Malému chlapci řekli, ať si vystoupí z vozu a odjeli. Po několika minutkách byli zpět, ale synka nemohli najít.

„Chtěl jsem ho vychovat, takže jsem ho nechal vystoupit z auta, abych jej trochu vylekal. Je to veselý a živý chlapec, ale mám strach, jak se mu teď daří,“ řekl otec nebohého chlapce deníku Sankei.

„Lituji toho, co jsem svému dítěti udělal,“ řekl pro veřejnoprávní televizi NHK.  Původně rodiče tvrdili, že se jim synek ztratil, když sbíral zeleninu. Ovšem, v neděli se rozhodli, že řeknou pravdu.

Na japonském ostrově Hokkaidó se rozmohlo ohromné pátrání. Po nebohém chlapci, kterému hrozí podchlazení, jelikož teploty v lese klesají k sedmi stupňům a on má na sobě jen džíny a triko s krátkým rukávem, pátrá 130 policistů a hasičů! Pátrání probíhá už třetí den, ale zatím marně.

Rodičům hrozí obvinění z opuštění dítěte.

Video V Japonsku pátrají po chlapci, kterého rodiče za trest odvezli do lesa. - Reuters
Video se připravuje ...

skaara ( 1. června 2016 11:31 )

Poněkud přehnaná "výchovná metoda", děcko mělo dostat přes "zadní část těla" hned jak začalo házet to kamení na lidi. Tohle nebylo řešení, ale šílenost. A dítě bych nehledala v lese, ale u někoho, kdo jel kolem a dítě odvezl pryč, proto by mělo být foto toho chlapce ve všech Japonských médiích.

naidka ( 1. června 2016 08:59 )

Po několika minutách se v lese nedá ani ujít vzdálenost, aby byli z dohledu. Kdoví, jestli to nebyly minuty, ale hodiny.

naidka ( 1. června 2016 08:29 )

Po několika minutách se kluk úplně ztratil? To je jak pohádka o Perníkové chaloupce s babou Jagou.

...pomoooc-hori... ( 1. června 2016 08:04 )

Do perdele nakopat tebe i se starou a tvýma parchantama. Kolik dneska na ulici za noc vyšlapali pro tebe cigár?  

tvujosudzmrde ( 1. června 2016 07:52 )

Takhle se musí na rozmazleny spratky!!!!!

Zobrazit celou diskusi