Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Islámský stát znovu šokuje brutalitou: Vězni rozdrtili hlavu balvanem!

Autor: rc - 
22. května 2016
21:44

Další krvelačná vražda Islámského státu! Teroristická organizace zveřejnila otřesné video s brutální popravou vězně, jemuž zakuklený džihádista rozdrtí hlavu kamenem!

Propagandistické video bylo natočené hrdlořezi z Islámského státu v jemenských horách a ukazuje další odpornou metodu jejich vraždění.

Video nese název »Crush your enemies«, v překladu tedy »Rozdrť své nepřátelé«. Zakuklený džihádista v maskáčích a s kalašnikovem kolem krku v něm předvádí nebrutálnější způsob popravy! Hlavu vězně oblečeného v modrém munduru položí na kámen a chystá se ji rozdrtit obrovským balvanem!

Ovšem, již předtím teroristická organizace, která děsí celý svět, vydala několik propagandistických videí, v nichž ukazuje brutální metody vraždění.

V jemenských horách byla natočena ještě dvě videa, v nichž byli brutálně usmrceni členové jemenské armády. Kat islámského státu je nejprve obvinil, že bojovali proti džihádistické skupině a posléze je zavraždil. Prvnímu muži byla setnuta hlava a druhého přivázali k židli a zastřelili.

suov ( 23. května 2016 12:34 )

Tady je vidět,co to je islám, to nejsou lidi, ale zrůdy, tudíž mi nejde do hlavy, proč svět čeká, místo toho aby je do posledního zničil, Merklová, Obama by měli pykat za to co tady udělali v Evropě, postavit je před soud,,,

hejhej ( 23. května 2016 10:58 )

Islamisté jsou vyznávači Mohameda, takže muslimové, Chovají se zvráceně, primitivně, násilnicky a tuto verbež pozvala kráva Merkelová do Evropy ( na přání Obamy). Jestli je nějaký radikální nebo ne není podstatné, všichni jsou vyznávači násilníckého pedofila.

prycsnima ( 22. května 2016 22:27 )

 Německá ku rva chce zamoŕit Evropu primitivnīma slimákama.

Zobrazit celou diskusi