Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Malá podnikatelka: V 9 letech založila firmu s bižuterií!

Autor: Kateřina Rusá - 
16. května 2016
23:21

Proslavila ji reality show pro malé »princezničky« Toddlers & Tiaras (batolata s korunkami), dnes Isabella Barrett (9) navrhuje vlastní šperky pro děti a... vydělává těžké miliony!

Ostatní dívky v jejím věku si ještě hrají s panenkami, ona už úspěšně podniká. Podílela se na založení značek Glitzy Girl a Bound By the Crown – nejenže pro ně navrhuje dívčí šperky a módní doplňky, v obou společnostech navíc patří k hlavním akcionářům!

Svou rychle nabytou slávu si patřičně užívá: „Je to úžasné, protože vím, že ke mně každý vzhlíží, což je velká zodpovědnost. Fanoušci mě milují, říkají mi, že jsem skvělá a opravdu krásná – být slavná má samé výhody,“ raduje se dětinsky Isabella, kterou baví vydělané peníze i utrácet – nejčastěji za oblečení, boty a kabelky.

K módě má zjevně velmi kladný vztah, v únoru na Newyorském týdnu módy svou kolekci dokonce sama předváděla na molu. „Hrozně mě to bavilo, protože jsem se procházela po molu a všechna světla byla namířena na mě. A já jsem vypadala tak krásně,“ popisuje své první modelingové zkušenosti Isabella, které sebevědomí opravdu nechybí. „Jsem nový Donald Trump!“ rozhlašuje dokonce s oblibou. S podnikáním jí pomáhá maminka Susanna, která bude její finance spravovat, dokud Isabelle nebude 21 let.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi