Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Pizza mu zachránila život: Muž prodělal mrtvici, objevila ho kurýrka

Autor: shp - 
12. května 2016
20:22

Pizza byla vždy jeho nejoblíbenější pochoutkou. Kirk Alexander (47) z amerického Salemu v Oregonu si ji pravidelně objednával v restauraci Domino’s celých sedm let. Jenže když už 11. den od něj žádná objednávka nepřišla, zaměstnanci se začali podivovat, co se děje a strachovat se, zda se s jejich věrným zákazníkem něco nestalo. Kirkovi šlo v tu dobu o život…

Když si šéfka pobočky Domino’s Sarah Fuller všimla, že si Kirk neobjednal již celých 11 dní žádnou pizzu, bylo jí to divné. Jde totiž o jejich nejvěrnějšího zákazníka, který bez oblíbené mňamky nedá ani ránu.

Poprosila proto svou podřízenou Tracey Hamblen, aby se za ním stavila podívat, jestli je vše v pořádku. Mladá kurýrka dorazila ke Kirkově domu v neděli po půlnoci. Všimla si, že je uvnitř zapnutá televize, ale když zazvonila, nikdo jí neotevřel.

Zavolala proto raději policii. Strážci zákona na místě zjistili, že Kirk má neznámé zdravotní problémy a leží na zemi. Zavolali proto ambulanci. Zdravotníci převezli muže do nemocnice, kde se jeho stav stabilizoval. Kirk pravděpodobně prodělal mrtvici.

Nebýt starostlivých zaměstnanců Domino’s mohl by muž zemřít. Jeho láska k pizze mu tak zachránila život. Kirk je přitom mužem mnoha chutí, nemá svého favorita. „Nikdy si neobjednává stejnou pizzu,“ potvrdila Sarah televizi Koin 6.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi