Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivé video teroru: Takhle se Brahim Abdeslam odpálil v kavárně v Paříži!

Autor: lm - 
26. dubna 2016
08:45

Vešel do kavárny a chladnokrevně se odpálil mezi nevinnými civilisty. Nově zveřejněné video ukazuje, jak pařížský atentátník Brahim Abdeslam (†31) vykonal svůj ďábelský plán. Nakonec byl ale jedinou obětí on.

Brahim Abdeslam spolu se svým bratrem Salahem (26) byli jedněmi z pařížských atentátníků, kteří při loňských teroristických útocích zabili 130 lidí ve francouzské metropoli. On ale k děsivé bilanci nijak nepřispěl.

Starší z bratrů měl za úkol se odpálit v kavárně Comptoir Voltaire. Podle nově uveřejněné nahrávky ho vysadilo před cílem auto, Brahim posléze vešel dovnitř a zastavil se u prázdného stolu. Tady naprosto chladnokrevně stiskl spoušť svého sebevražedného pásu. Přitom se nacházel mezi civilisty, kteří s jeho bojem neměli nic společného. Naštěstí nikoho nezabil, jen sebe. Hosté kavárny utrpěli jen lehká zranění.

Děsivý výjev natočily bezpečnostní kamery v restauraci a posléze je uveřejnila francouzská televizní stanice M6. Brahima výbuch roztrhl na dvě poloviny. Vyšetřovatelé ho identifikovali podle malého kousku jeho prstu. Když se podíváte na video, pochopíte proč. Ale upozorňujeme, že nahrávka ani fotografie nejsou vhodné pro děti a slabší povahy!

Brahimův bratr Salah se měl zřejmě na teroristických útocích také podílet, ale nakonec z Paříže utekl. Policisté ho vypátrali letos v březnu v Bruselu. V nejbližší době bude zřejmě vydán do Francie.

Upozornění: Video obsahuje drastické záběry.

Video  Brahim Abdeslam se odpálil v pařížské kavárně Comptoir Voltaire.  - YouTube
Video se připravuje ...

rbwtrnava ( 26. dubna 2016 13:03 )

 ten moslimsky luzer odletel akoby mal na chrbte raketu )) a o jednoho ***a menej, snad vidi, ze nic nedosiahol

anno ( 26. dubna 2016 10:15 )

Až schálí víza v Bruselu podporovaná europoslanci z Top09 pro Turecko, můžě pak kdejaký terorista ISIS přijet kamkoli s tureckým pasem. O pravdu skvělá práce na sebezničení Evropy!!!!

karllos.dc ( 26. dubna 2016 10:03 )

Tak, tak je to jejich nepopiratelné právo Proč tím svinstvem zaneřádit celou kavárnu?!

anno ( 26. dubna 2016 10:02 )

Tahají je přes jejich podporované neziskovky Generace21!!!!

anno ( 26. dubna 2016 09:59 )

Třeba na sjezdu ČSSD nebo Top09, to jsou totiž strany, které nám sem tahají tyto Mohamedovy boží bojovníky!!!!

Zobrazit celou diskusi