Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Máma zahynula v terminálu při teroru, její dvojčata s manželem přežili

Autor: shp - 
24. března 2016
20:25

Peruánka Adelma Tapia Ruiz (37) byla v letištním terminálu v Bruselu zrovna v okamžiku, kdy na něj zaútočili sebevražední atentátníci. Nepřežila. Zbytek její rodiny měl však větší štěstí. Její dvojčátka si odešla hrát a přežila, stejně jako jejich otec. Všichni nyní pláčou po své milované.

Rodina chtěla s American Airlines odletět do New Yorku. Pohodový výlet jim však překazili radikálové z Islámského státu. Peruánku, která se provdala za Belgičana Christopha Delcamba (38), bohužel zabili.

Její dvojčátka-sestry Maureen a Alondra si však odešly hrát, když zrovna šla pro kufry. Měly štěstí, zachránilo jim to život. Alondra jako zázrakem vyvázla bez jediného škrábance. Její sestřička a tatínek byli zraněni a museli být převezeni do nemocnice.

Adelma se stala první identifikovanou obětí teroristů. „Tato tragédie přišla dnes ráno až k našim dveřím, když moje sestra Adelma zemřela při útoku džihádistů, kterému nikdy neporozumíme,“ napsal v den tragédie na Facebook bratr zesnulé Fernando Tapia Coral.

Teror v Bruselu na Blesk.cz

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pekaaaros ( 24. března 2016 22:13 )

Sluníčkáři, čtěte! Už jste spokojeni? a nezapomente hned zítra vítat!

Zobrazit celou diskusi