Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na Trumpa vytáhli nahé fotky jeho ženy. Ten s odplatou nečekal dlouho

Autor: ČTK, tmp - 
24. března 2016
07:10

Na středečním volebním shromáždění v Utahu se objevila fotografie nahé ženy Donalda Trumpa. Manželky obou hlavních uchazečů o republikánskou prezidentskou nominaci se tak staly středem volební kampaně. Newyorský miliardář totiž následně pohrozil Tedu Cruzovi, že vyzradí tajemství o jeho manželce.

Bývalá modelka Melania Trumpová se tento týden objevila na plakátech v Utahu, kde kandidáti v úterý bojovali o delegátské hlasy. Fotografii, na níž pózuje nahá, doprovází text: „Seznamte se s Melanií Trumpovou. Vaší budoucí první dámou. Nebo můžete v úterý dát hlas Tedu Cruzovi.“

Snímek z roku 2000, kdy již byla modelka slovinského původu Trumpovou přítelkyní, vzbudil velkou pozornost na sociálních sítích. Připomeňme, že Trumpovou ženou byla v minulosti i Češka Ivana.

Trump použití plakátu zacíleného na konzervativní utažské voliče, jejichž část tvoří členové mormonské církve, přičetl Cruzovým stoupencům a zaútočil na ženu texaského senátora. „Dávej si pozor, prolhaný Tede, nebo prozradím tajemství o tvé manželce,“ napsal na Twitteru magnát, který Cruze často označuje za lháře. Cruz utažský volební souboj s velkým náskokem vyhrál.

Heidi Cruzová se v kampani prezentuje jako úspěšná žena pracující pro investiční banku Goldman Sachs, která pevně stojí za svým mužem.

Konzervativní senátor ve středu přešel do protiútoku a prohlásil, že plakát není dílem jeho týmu. „Donalde, jestli se pokusíš zaútočit na Heidi, tak si ještě větší srab, než jsem si myslel," zněla jeho twitterová odpověď.

Trump měl na mysli patrně nelichotivou fotografii Cruzovy manželky, kterou později umístil na Twitter v porovnání s fotkou upravené Melanie Trumpové. „Musíme prozradit tajemství. Obrázek vydá za tisíc slov,“ uvedl na fotografii.

Osobní útoky jsou v letošní kampani zvláště z Trumpových úst poměrně častou záležitostí, rodinným příslušníkům kandidátů se však zatím vyhýbaly.

Cruzová se prý možného zveřejnění čehokoli nebojí, neboť Trump prý jen mlží. „Zřejmě víte, že většina věcí, které Donald Trump tvrdí, nemá reálný základ,“ řekla novinářům během volebního mítinku ve Wisconsinu.

rumungro ( 24. března 2016 17:50 )

Souhlas.

bum-bec-bum ( 24. března 2016 10:12 )

Souhlas, je to zákeřná mrcha.

bum-bec-bum ( 24. března 2016 10:09 )

Jak pořád cpe? Je to politička, kam by se měla cpát jinam? Pořád cpe, joooo kandiduje na prezidentku USA. Pořád cpe, bože ty máš v hlavě nakadíno.

pekaaaros ( 24. března 2016 09:37 )

reálný základ? na tenhle pojem začínám být alergickej. kdyby se furt tak pseudodemokraticky nedávalo na reálný základ, nemusel být ani útok v Bruselu ani v Paříži, protože stačilo podezření a mohli džihádisty zatknout. takhle je sice zatkli, ale hned zase pustili. protože, jak známo, obvinění nemělo reálný základ. teda mělo, ale nebylo jak to dokázat. děkujeme. demokracie rozkvétá!! BUM!!

ivoadler ( 24. března 2016 09:12 )

Od té doby, co jsme pevnou částí tábora svobody a demokracie, je mi fuk, kdo bude americkým prezidentem. Ale s Trumpem bude větší sranda.

Zobrazit celou diskusi