Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Poslední selfie před smrtí: Kráska Anna zemřela při pádu letadla

Autor: shp - 
22. března 2016
21:27

Milovala selfie a všude, kudy chodila, fotila jednu za druhou. Jednou z nich zachytila i okamžik před svou vlastní smrtí. Úspěšná ukrajinská kosmetička Anna Sergeeva (†25) byla na palubě letu z Dubaje do ruského Rostova. Stroj se zřítil při přistávacím manévru. Nikdo z 62 lidí na palubě nepřežil.

Anna pracovala jako kosmetička v Dubaji půl roku.  Dařilo se jí a byla úspěšná. Domů se chtěla vrátit jenom na týden, aby byla se svou rodinou. Bohužel se už s nikým ze svých milovaných nikdy nesetkala.

Anna žila během posledních šesti měsíců v Dubaji, kde pracovala, aby se mohla postarat o svou matku a jedenáctiletého bratra, kteří žijí v Charkově,“ prohlásila Karina, kamarádka Anny.

Krásná kosmetička si ještě na palubě vyfotila selfie. Ta se stala posledním fotem, které pořídila. Rodina je z jejího úmrtí zdrcená. Anna byla dobrou dcerou, která nikdy na své kořeny nezapomněla.

Pád letadla nikdo nepřežil. „Na palubě bylo 55 cestujících a sedm členů posádky. Všichni zemřeli,“ uvedl vyšetřovací výbor. V letadle cestovalo 33 žen, 18 mužů a také čtyři malé děti.

pekaaaros ( 30. března 2016 17:47 )

se mám jako pos.. že byla krásná? Kdyby byla tlustá a ošklivá, tak o ní nikdo nepíše. Jděte už s tím do pr.. s touhle povrchností!

Zobrazit celou diskusi