Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž vystřílel vlastní rodinu, poté spáchal sebevraždu

Autor: ČTK, haj - 
27. února 2016
08:21

Celkem pět lidí přišlo o život nedaleko města Belfair v americkém Washingtonu. Muž zde nejprve zastřelil ženu, dvě děti a další osobu a poté, co zavolal policii, obrátil zbraň na sebe a spáchal sebevraždu. Oběťmi běsnění vraha byla navíc jeho vlastní rodina, vypověděl jeden ze sousedů. O případu informovaly tamní úřady.

Muž prý v pátek ráno místního času policii telefonicky oznámil, že v domě nedaleko města Belfair zastřelil dvě děti, ženu a další osobu. Policie dům obklíčila a snažila se se střelcem vyjednávat.

Po zhruba třech hodinách se policistům podařilo dostat do domu a zajistit těla. Vrah nakonec vyšel z domu, ale zastřelil se přímo před zraky strážníků.

Střelbu přežila dvanáctiletá dívka, která byla přepravena do nemocnice. Není jasné, zda se jednalo o dceru vraha, jelikož oběti zatím nebyly oficiálně identifikovány. V domě údajně žil manželský pár se třemi adoptovanými dětmi, dvěma syny a jednou dcerou.

kuniksicht ( 27. února 2016 15:18 )

ano, svobodna amerika....pravo kazdeho na to, vlastnit zbran. pravo chranit svuj majetek na ktery ti vstoupi treba jen obycejny zlodej. a v cesku? neprimerena obrana....musis cekat s cim se vetrelec na tebe vytasi. musis cekat......zda jde krast nebo te napadnout, pripadne te zabije.....fakt zakony v cesku chrani zlodeje a nechrani sporadane lidi.......no a ze nekomu hrablo, co byl drzitelem zbrane se holt stava. kdyby bylo v cesku pravo vlastnit zbran svobodne jako v USA, tak by ses asi divil, co by bylo postrilenych lidi. mozna by bylo treba si uvedomit, ze staty USA a rozloha se temer rovna uzemi EU jak velikosti, tak i do poctu obyvatel. mozna statistika z cele Evropy by se rovnala statistice USA. o prispevek vyse je ironicky napsano: Amerika nas vzor..........no, v ledas-cem by mohla byt vzorem ale to jako turista nepoznas........

pavel215-evzen-02 ( 27. února 2016 09:28 )

Amerika náš vzor

Zobrazit celou diskusi