Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ženu vyděsila hadí hlava. Našla ji v plechovce zelených fazolí

Autor: kal - 
20. února 2016
19:35

Zelené fazole už si do hrnce – natož na talíř – prý raději nikdy nedá. Troy Walkerová z amerického státu Utah se tak rozhodla poté, co v plechovce luštěnin našla useknutou hadí hlavu. Svůj zážitek z tohoto týdne popsala nejdřív místní televizi, aby její příběh odvysílala i stanice CNN. Společnost Western Family, která fazole dodala do obchodů, uznala ve své produkci cizorodou věc a stáhla konzervy z obchodů. Že jde o hadí hlavu, se zdráhá potvrdit.

„Vypadalo to skoro jako spálená fazole. A pak jsem se k tomu přiblížila, otočila to lžící a viděla oko… Hned jsem vše pustila a začala křičet,“ svěřila se Troy televizi KSL. Skupina chystající večeři zrovna vytahovala fazole z hrnce, kde se předtím pomalu vařily.

Troy Walkerová nakonec překonala odpor a i s hadí hlavou se vrátila do místního supermarketu. „Myslela jsem hlavně na to, aby někdo nedostal nasekané kusy těla. Já měla jen hlavu,“ uvedla. Kromě omluvy jí obchod také vrátil peníze za všech zhruba třicet nakoupených plechovek. Vše se seběhlo ve středu večer, ženě ale bylo prý tak špatně, že se ještě celý další den nemohla na jakékoli další jídlo ani podívat.

Obchodní ředitel firmy Western Family Pete Craven zatím uvedl, že má firma hlášený cizorodý obsah v plechovce svých fazolí. Zadržela proto veškeré obchody s fazolemi a stopne i jejich distribuci. „Nebereme to na lehkou váhu, chceme vědět, co to bylo. A zajistíme, aby se to neopakovalo,“ dodal.



Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

a-z- ( 20. února 2016 21:13 )

Stane se.

Zobrazit celou diskusi