Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Holčička počatá na Valentýna má na čele mateřské znaménko ve tvaru srdce

Autor: lm - 
18. února 2016
06:49

Valentýnský zázrak! Malá Poppy-Rae z Velké Británie, kterou rodiče počali o svátku zamilovaných, se narodila s mateřským znaménkem na čele ve tvaru srdíčka.

Maminka Jade Sparham (20) a tatínek Liam Scaife (21) přivítali svého prvního potomka loni v listopadu. Malá Poppy-Rae vážila po porodu 3,7 kila a vypadala jako každé jiné miminko. Dva dny po porodu se ale vše změnilo.

Poppy-Rae se na čele udělala obří skvrna ve tvaru srdce. Ustaraná maminka s malou dcerkou hned běžela k lékaři. Ten ji ale ujistil, že se nemusí bát, že je to jen mateřské znaménko. „Když jsem spatřila srdíčko na jejím čele, nemohla jsem tomu uvěřit. Zvláště potom, co jsme spočítali, že byla počata loni na den svatého Valentýna. Je to rozkošná náhoda,“ sdělila britskému portálu MailOnline maminka Jade.

„Teď je pro nás Valentýn o to výjimečnější. Poppy-Rae je jako náš malý amorek. S Liamem pořád tu její malou tvářičku pusinkujeme,“ řekla šťastná maminka, která mateřské znaménko považuje za opravdové požehnání. „Kdykoliv se s Liamem začneme hádat, tak stačí, abychom se na Poppy podívali, a uvědomíme si, jak moc se máme rádi,“ dodává.

andorea ( 18. února 2016 07:36 )

Panebože, to je zase ptákovina! Ještěže ji nepočali 30.4. na Čarodějnice.

Zobrazit celou diskusi