Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Mučení, ponižování a smrt: Proruský rebel krutě bil drogového dealera elektrickým kabelem

Muže mučitel bil elektrickým drátem.
Muže mučitel bil elektrickým drátem.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
16. února 2016
13:35

Silnou červenou páskou je přivázán ke dřevěnému sloupu. Vysvlečen je do půli těla, aby ho jeho mučitel mohl mrskat po zádech. Ta jsou celá krvavá a plná modřin. Ukrajinec se provinil tím, že v Doněcku, který ovládají proruští rebelové, prodával drogy. Byl polapen, mučen a s největší pravděpodobností zabit.

Video zveřejnili sami proruští rebelové na ruské sociální síti Vkontakte.ru. Hubený dealer je na něm bit ve stylu ISIS. Záběry byly pořízeny ve městě Communar v doněcké oblasti.

Zk**vený natáčení začalo. Tohle je trest pro drogového dealera,“ říká hlas v pozadí, který pravděpodobně patří kameramanovi. Dealer prosí o milost, ale marně. Jeho mučitel a pravděpodobně i kat nemá slitování.

Přestaňte, prosím. Řeknu vám vše, co chcete vědět. Zavolám dalšího dealera, aby přijel s drogami,“ říká zbitý muž, kterému teče ze zad krev. Když se ho maskovaný rebel zeptá, zda bere drogy, rozpláče se a odpoví: „Ne.

„Nepotřebujeme soudy, rozsudky, tohle je to, co potřebujeme,“ říká kameraman. „Přísahám, že jsem vám řek vše. Bože, už to nemůžu vydržet, chci žít. Prosím, prosím,“ žadoní dealer, ale marně. Výprask za jeho křiku pokračuje.

Bití elektrickým kabelem pokračuje dále. Muž byl pravděpodobně popraven, protože je oficiálně nezvěstný a podle úřadů byl nejspíš zabit rebely. Život v Doněcku je nyní velmi nebezpečný…

Video  Děsivé mučení drogového dealera v Doněcku.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

mirkli ( 6. listopadu 2016 20:55 )

Kacenka- ( 17. února 2016 02:19 )

Co to meleš? ??!! Jak že nemá slitování??!! Ti uživatele si tu drogu kupují dobrovolně a s plným vědomím, že si tím ubližují! V tom případe mohu říct, že i třeba prodejci alkoholu by MĚLI být potrestáni,s následkem smrti za to,že vlastně jeho opakovaným prodejem alkoholu - své zákazníky ničí. Ale ani ti k tomu nejsou nuceni ho kupovat! A mezi námi - alkohol je mnohem horší droga a je paradoxně volně dostupna téměř všude a ještě narozdíl od jiných drog má i reklamu.

volestryt ( 16. února 2016 22:50 )

eliska963852:devce o jakem nazoru hovoris?Jedna se o prodejce drog,vys co jsou to drogy?Mozna ze nevis co byli komuniste a uz vubec nevis co byli fasiste.Vidim devce,ze vtom mas hokej.Clanek je zavadejici,prodejce drog dostal svu8j trest,to v cesku by dostal tolik,jako kdyz prejdes krizovatku na cervenou.V jinych zemich je za prodej drog "trest smrti"!!!

rumungro ( 16. února 2016 19:07 )

Přesně tak!

eliska963852 ( 16. února 2016 18:50 )

Lynčovat někoho, protože má jiný názor? To přece dělali fašisti a komunisti. Vzpamatuj se, zlatý časy už ti skončily.

Zobrazit celou diskusi