Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Chodce srazilo auto a vyhodilo ho do vzduchu: Letěl 12 metrů!

Chodec letěl po sražení 12 metrů.
Chodec letěl po sražení 12 metrů.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
26. ledna 2016
21:51

Přecházel přes ulici v anglickém Brightonu, když vtom se zničehonic přiřítil bílý fiat a vrazil do něj. Muž (53) vyletěl do vzduchu, zatímco řidič vozu šlápl na plyn a zmizel. Nebohý chodec letěl vzduchem celých dvanáct metrů, než dopadl na tvrdou silnici.

Muž utrpěl 14. ledna, kdy k děsivé události došlo, několik vážnějších zranění. Policie nyní zveřejnila video, aby se podařilo najít neřáda, který ho srazil a odjel bez pomoci.

Vypadá jako hadrová panenka. Nikdy předtím jsem nic takového neviděl, ale zotavuje se dobře. Utrpěl zranění na hlavě, ale pokud jsou moje informace správné, tak je už venku z nemocnice. A to se to stalo před méně než dvěma týdny,“ prohlásil mluvčí policie.

Bezohlednému řidiči hrozí za neposkytnutí pomoci po autonehodě, kterou sám způsobil, i vězení. Snad se ho podaří vypátrat, aby za volantem nezmrzačil někoho dalšího. Nebo i hůře.

Video  Chodce odhodilo auto do vzduchu.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

vrahrychtar ( 27. ledna 2016 00:21 )

a blbeckove chodi kolem a cumi...uz aby jim muslimaci urezali hlavy..

kiwi65 ( 26. ledna 2016 22:15 )

 Vím že v Británii jsou trochu jiný predpisy jak u nás,ale na videu jsem si nevšiml že by se chodec nějak zajímal o dění kolem sebe a třeba se rozhlédl než vstoupil do vozovky.Tím samozřejmě nechci omlouvat zhovadilost řidiče,který evidentně překročil rychlost a ujel od nehody a neposkytl pomoc.

Zobrazit celou diskusi