Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Hledaný zločinec servíroval obědy policistům! Polák se bude konečně zpovídat z vraždy

Autor: lm - 
23. ledna 2016
15:08

Osm let ho hledali po celém světě, Polák Piotr Kupiec (28) mezitím servíroval obědy v obchodě, kam chodí policisté. Britům se až nyní konečně podařilo zadržet násilníka, který je podezřelý z vraždy fotbalového fanouška.

Poláci svého občana hledali celých osm let. Bývalého člena násilného gangu totiž podezřívají z vraždy fotbalového fanouška, ke které došlo v roce 2007. Poté, co Piotr Kupiec zmizel za hranicemi, krakovští policisté požádali o pomoc i Interpol. Hledání bylo ale celé roky neúspěšné.

Piotr Kupiec přitom poslední čtyři roky klidně žil v malém anglickém městečku Devizes. Pracoval tu v obchodě se sendviči, který se nachází přibližně 250 metrů od policejní stanice. Jeden z nejhledanějších mužů světa tak celou dobu servíroval obědy policistům, kteří po něm pátrali.

Policisté si pro něj přišli až minulý týden. Kolegové a zákazníci Kupiece z toho byli v šoku. Podle nich to byl velmi přátelský mladík. Podobně o něm mluví i jeho anglická přítelkyně. Je to můj přítel a já ho miluji. Neublížil by ani mouše. Neboj se, Lucasi (jméno, které v Británii používal – pozn. red.), udělám vše, co je v mých silách, abych dokázala tvou nevinu,“ napsala na Facebook.

Piotr Kupiec je momentálně ve vazbě a čeká na vydání do své rodné země.

rumungro ( 23. ledna 2016 23:41 )

Řekl bych,že svoje si už odpracoval.

Zobrazit celou diskusi