Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívku (3) přilepenou páskou ve skříni prodával promiskuitní gay ke znásilňování

Autor: shp - 
21. ledna 2016
23:01

Jeden z nejhorších případů zneužívání dětí se odehrál v americké Arizoně. Promiskuitní homosexuál Francisco Rios-Covarrubias (30) začal dělat mužskou chůvu dcerky (3) své kamarádky Mayry Solis (22). Jenže o dobro dítěte mu vůbec nešlo. Přilepil ho lepicí páskou ve skříni a prodával ke znásilňování.

Když policie dívenku našla, byla v horším než zuboženém stavu. Za ruce a nohy byla lepicí páskou přilepená ke vnitřku skříňky. Páskou měla přelepenou i pusu, aby nemohla vydat ani hlásku. Byla vyhublá a podvyživená. Sama ani nedokázala stát. Jediné, co na sobě měla, byl černý pytel.

Podle policie zadržený Rios-Covarrubias držel dívku dlouho ve skříni a prodával ji mužům ke znásilňování. Dívka měla na vagině puchýře a vyrážku. Po záchraně byla umístěna do náhradní péče, její stav se pomalu zlepšil.

Zrůdu usvědčila její vlastní touha. Rios-Covarrubias si totiž na internetu domlouval nejenom prodej dívky k těm nejhorším praktikám, ale i sex s muži, aby ukojil sebe sama. A právě jeden z jeho milenců ho napráskal policii. Ale až poté, co se s ním vyspal.

Jak moc je do případu namočená i matka, policie vyšetřuje. Prozatím byla obviněna z podvodu. Své dceři totiž oholila hlavu, aby předstírala, že má rakovinu, a mohla tak získat příspěvky na léčbu. Kvůli zaměstnání ji vídala jednou týdně. Rios-Covarrubias tak měl dítě ve své moci.

NiColetKa ( 2. srpna 2016 13:43 )

 Proto nikdy nenechávám moje děti bez mého nebo přítelovo dozoru vždy jsme s nima a jen k babičce a i tak jsme s nimi nikdy bych nedala svoje děti hlídat nějakou kamarádkou nebo kamarádem to Nikdy!!! Je to strašně představit tu bezmoc dítěte a ještě tak malé nechce se mi ani věřit jací lidé ve světě žije a matku tu bych zavřela do konce života nic jiného si nezaslouží

pekaaaros ( 27. ledna 2016 18:45 )

tak to je jiná soutěž.. na druhou stranu, kdyby měl někdo napočítat všechny zrůdnosti který se kdy v historii na světě odehrály, tak by jen počítal a počítal a počítal a počítal. Raděj si řešit svoje problémy. Tohle jsou zprávy z té nejčernější kroniky a člověk je znich akorát nasr...

arafat ( 22. ledna 2016 06:44 )

Pustit na něj bandu sfetovanejch negrů aby jeho *** poznala co je středověk.

posluchac ( 22. ledna 2016 05:25 )

pepene je to mužská *** to bys mu splnil jeho sen!!!nechat ho znásilnit stovkami zvířat a pak předhodit ženám!!!!nemá právo žít ten zm..!

janamorava ( 22. ledna 2016 04:45 )

Ještě si někdo myslí, že v takových případech je trest smrti nepřípustný? Zvíře, které zabije, bez milosti utratíme! Tohle je horší než zabití!! Násilí na dětech bych trestala pouze smrtí! V té zrůdě nic lidského není! A jestli je nemocný - i zvíře se vzteklinou utratíme! ve vhodné pozici bych ho přibila na veřejném prostranství, at´ si užije stejně! A s ním všechny jeho "zákazníky!!

Zobrazit celou diskusi