Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bezruký a beznohý muž sexuálně zneužil šestiletou dívenku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
14. ledna 2016
21:30

Nemá ruce ani nohy, přesto dokázal rafinovanou hrou sexuálně zneužít teprve šestiletou dívenku. Němec Tomy S. (35) byl pozván na narozeninovou oslavu malé Pauly její matkou, která pracuje jako ošetřovatelka v domově pro postižené. Z invalidy se nakonec vyklubal úchylný sexuální predátor.

Podle Pauly nejdřív Tomy nabídl dětem, že jim v pokojíčku bude číst pohádky. Pak ale rozhodl, že budou hrát na doktora. A doktor musel Paulu vyšetřit.

„Tomy předstíral, že je doktor,“ řekla dívenka soudu prostřednictvím video přenosu. „Hráli jsme vadí nevadí a on měl dovoleno mě vyšetřit, protože byl doktor. Položil na moje břicho hlavu,“ dodala.

„Později řekl ostatním dětem, ať opustí pokoj, a já jsem si musela sundat kalhoty a lehnout si na postel,“ Tomy pak svou hlavou dívku sexuálně zneužil.

„To, co říká, prostě není pravda. Jen jsem dětem četl pohádky,“ hájil se beznohý a bezruký muž u soudu. „Jen se snažíte chránit sám sebe. Jsme přesvědčeni o vaší vině, řekl soudce Michael Mularczyk.

juuuhele ( 15. ledna 2016 00:49 )

 A kde byla celou dobu matka? Neumím si představit jak by se takový balvan dostal bez pomoci do postele a jak ji zneužil hlavou. Hlavou? Opravdu jste to správně přeložili?

rumungro ( 15. ledna 2016 00:05 )

Jako postižený má peněz dost na kh.urvu-palec dolů.

kiwi65 ( 14. ledna 2016 22:30 )

 Bezruký,beznohý?Neměla by spíš být obviněná ta kobra za znásilnění invalidy?To byl samozřejmě vtip,ale v německu je možný všechno,jen když vidím na co ty zoufalci vlezou za Cínovcem u silnice.Brrrrr.

inkwizitor ( 14. ledna 2016 22:03 )

 V ramci starostlivosti o invalidov mala ho raz do tyzdna navstivit socialna pracovnica a vyhonit mu vtaka. Nebolo by sa toto stalo.

Zobrazit celou diskusi