Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejnovější kiks Donalda Trumpa? Přestěhoval Paříž do Německa, tvrdí kritici

Autor: mb - 
8. ledna 2016
21:20

Extrovertní miliardář a republikánský kandidát na prezidenta USA Donald Trump (69) „přestěhoval“ Paříž do Německa. Tvrdí to jeho kritici a omyl politika dokládají příspěvkem na sociální síti Twitter. Jenže teď to vypadá, že Trump své kritiky trumfne. Lidé brojící proti němu se prý ztrapnili, pravděpodobně mají problémy s porozuměním psanému textu.

„Muž zastřelen na policejní stanici v Paříži. Právě bylo oznámeno, že teroristická hrozba dosáhla nejvyššího stupně. V Německu panuje totální chaos – obrovská zločinnost. UVAŽUJTE!“ napsal na sociální síť Twitter Donadl Trump a jeho odpůrci z toho vyvodili, že miliardář vůbec netuší, kde leží Paříž.

„Američané, UVAŽUJTE! Nevolte někoho, kdo si myslí, že Paříž se nachází v Německu!“ reagoval okamžitě jeden uživatel na údajný kiks miliardáře a britský politik Chris Bryant se hned přidal: „Právě jsem si uvědomil, že Trump do Británie nedorazí. Myslí si, že Paříž je v Německu.“

Právě Britové se stavějí ze všech evropských národů k Trumpovi nejvíce negativně. Petice požadující zákaz jeho vstupu do ostrovního království získala podporu 568 tisíc obyvatel. A 18. ledna o ní bude debatovat britský parlament.

Trump svými výroky rád a často provokuje, svou přímočarostí až neotesaností si získal srdce mnoha Američanů a s velkým náskokem vede před ostatními republikánskými kandidáty. Političtí analytici nejdříve kandidaturu Trumpa pobaveně hodnotili jako kuriozitu, ale nyní jsou někteří experti přesvědčeni, že pokud se střetne Trump s Hillary Clinton (68) o post prezidenta USA, Trump svou protivnici převálcuje.

Koncem prosince se Trump do Hillary Clinton pustil s použitím obscénních slov, když urážlivě komentoval její volební porážku od Baracka Obamy v roce 2008. Trump pro neúspěch Clinton použil slovesný tvar odvozený od výrazu schlong, což je anglický přepis vulgárního označení pro penis v jidiš. Výraz „schlonged“ má několik významů, jedním z nich je praktika, kdy muž plácá ženu penisem po tváři.

Co se týče „přestěhování“ Paříže do Německa, vysvětlení je prosté. Trump tvrdí, že v jednom příspěvku jednoduše reagoval na dvě události. Útok islamistů v Paříži a masové sexuální útoky uprchlíků na Němky při silvestrovských oslavách.

smeagol ( 9. ledna 2016 04:18 )

 Doufam, ze Trump vyhraje. Nekolik obdobi vlady demokratu stahlo Ameriku totalne ke dnu. Donald rika nahlas to, co si vetsina mysli a nikdo netroufne vyslovit. V politicky prekorektovane Evrope uz vubec ne.

rumungro ( 9. ledna 2016 01:35 )

Amíci nerespektují Rusy a snaží se celému světu vnutit svoji politiku.Věřím,že oba společně by to mohli zklidnit a napravit.Jak je dobře,že nemáme politiky politicky volenýho prezidenta se ukazuje čím dál víc.

7481 ( 8. ledna 2016 21:36 )

Naše záchrana.Fandím Donaldovi Trumpovi.Byl by to vynikající president.

Zobrazit celou diskusi