Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Natálku (2,5) unesl její otec! Pátrá se v Česku i na Slovensku

Autor: shp - 
29. prosince 2015
14:43

Po své milované dcerce teskní matka, která ji neviděla od začátku prosince a třese se, kde může být. Teprve dva a půl roku starou Natálku si od ní vzal na víkend její otec Pavol Minárech (33), unesl ji a skrývá se s ní neznámo kde. Policie na něj vydala zatykač.

Je to malý roztomilý andílek, kterého jeho ustrašená matka viděla naposledy 4. prosince. Otec z Drietomy v okrese Trenčín ji měl vrátit po víkendu, ale neučinil tak, nedá se mu dovolat a s dcerou zmizel neznámo kam.

Matka vše nahlásila policii, která rozjela rozsáhlé pátrání v Trenčíně, ale zatím bezvýsledně. Dívenka se hledala i v Česku, kde žije Minárechova sestra. Ani v naší republice však holčičku nenašli.

Pavol Minárech maří výkon předběžného opatření vydaného Okresním soudem v Rožnavě, kterým byla nezletilá Natália svěřená do péče matky a on se s ní jako otec mohl vídat každý sudý týden,“ informoval agenturu TASR trenčínský krajský policejní mluvčí Pavol Kudlička.

Muž matce odepírá jakýkoliv kontakt s dítětem, přičemž se nezdržuje v místě trvalého pobytu a není známý jeho současný pobyt,“ dodal Kudlička s tím, že na muže byl již vydán zatykač.

Jarabak ( 29. prosince 2015 15:09 )

Takže když matka za pomoci státu brání ve styku dítěte s otcem, tak je to v pořádku (co jiného, než bránění, je styk na dva dny jednou za 14 dní). Když ovšem otec udělá cca totéž, ovšem bez posvěcení zločinecké justice (rozdělení otce a dcery je u mě zločin), tak je to únos. Bohužel, pán vypadá, že nemá moc peněz, takže se nejspíš opravdu jen někde skrývá, místo aby s dcerou byl dávno v bezpečí někde hodně daleko, takže ho bohužel najdou a zavřou. Prašivá matka a zločinecká justice konečně dosáhnou svého - totální zpřetrhání pout otce a 2,5 roku staré dcery. Ještě za to bude muset platit alimenty. Měli dát matce styk 1x za 14 dní a byl by klid když to podle ní a podle dalších feministeka feministů je takto v pořádku Hodně štěstí, pane a holčičko. Bohužel, jdou po vás.

Zobrazit celou diskusi