Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mami, bolí mě srdíčko, byla poslední slova desetileté Sáry. Bratranec ji střelil do hrudi

Autor: shp - 
7. července 2015
21:01

Byla to nevinná dětská hra, během pár okamžiků se ale změnila v nesmírnou tragédii. Vytoužené prázdniny, kterých se malá Sára (†10) nemohla dočkat, se staly jejími posledními. Bratranec ji střelil do hrudi, dívka padla k zemi a zemřela…

Děvčátko si hrálo u svých příbuzných na dvoře ve slovenském Brestově nad Laborcem. Chlapec držel v rukou v vzduchovku, model Slavia 631. Když ji šel odložit, ozval se výstřel. Vystřelený brok se odrazil od země do Sářina hrudníku na pravé straně.

Její bratranec po střelbě křičel: Já jsem nevystřelil! Vystřelilo to z pušky samo,“ popsal děsivou situaci očitý svědek. Sára začala utíkat k mámě, která byla v tu chvíli taky na dvoře. „Zakřičela: Mami, bolí mě srdíčko. Potom spadla na zem,“ vzpomíná se slzami v očích strýc Sáry.

Zapadl jí jazyk. Vyndali jí ho, ale její hrudník mezitím zalila krev. Po chvíli se jí začala valit i z úst a přestala dýchat. Než dorazili záchranáři, už jí nebylo pomoci,“ dodal. Brok zasáhl tepnu a Sára vykrvácela.

Po umytí těla našli údajně jen malou ranku odpovídající velikosti konce zápalky. Nešťastný bratranec, který držel v rukou vzduchovku, je v péči psychiatrů. „Nedokáže se smířit s tím, že Sára zemřela,“ řekl příbuzný. Rodiče jsou také zdrcení, máma dívky dostává uklidňující injekce.

Sářina sestra Patrícia se se smutnými pocity podělila i na internetu. „Dnes mě opustila moje sestřička. Strašně mi bude chybět. Nemůžu uvěřit, že mi odešla. Proč, bože proč ona? Zůstala jsem sama. Moje sestřička milovaná bude navždy v mém srdci. Velmi ji miluji. Bože, vrať mi ji zpět,“ napsala.

pepen ( 8. července 2015 11:32 )

Bože stydím se za to ,že jsem Čech!!!!-Ty demente zde se píše o smrti malé 10ti leté holky!!!!Pořád o ostnatých drátech-mohou za to úřady nestarají se o to!!!Hlavně se zamyslete,kdo tuhle zemi rozkradl a vytunelovat-jsou to poltici,intelektuálové a jejich příbuzní a kamarádi!!!!Nabrali si stamilionové půjčky a nic nevrátili-samé podvody-žijí si jako prasata v žitě-protože zákony v Česku stojí za hovno!!!!A vy idioti pořád Cikáni-kradou je to pravda,mohou za to kreténi politici.Zrušili povinnost pracovat!!!!Není zde práce pro Český lid-samé podvody nic jiného se tu v Česku neděje!!!!Lidi na 50 let odepsali-tak držte všichni huby-běžte raději do ulic a řekněte na plnou hubu co se vám nelíbí!!!Nic se tu nezmění!!!!!

prycsvladou ( 8. července 2015 06:29 )

spis bych to tipoval na vzduchovku navrtanou na poplašnáky

prycsvladou ( 8. července 2015 06:27 )

dedek nema rozum,necha vzduchovku na dosah deti a jeste nabitou nebo s diabolkou pobliz.

j_dc_cv ( 8. července 2015 00:16 )

Tak u zastřelený holky diskuze je, ale u muslimáků co chtej skakat z balkonu není. Jdete do hajzlu, bleskové.

byvalyvoliccssd4 ( 7. července 2015 22:05 )

Vzduchovka hrudník neprorazí; musela to být malorážka.

Zobrazit celou diskusi