Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hitler měl skutečně jen jedno varle: Německý vědec objevil převratný důkaz

Autor: ČTK, tmp - 
20. prosince 2015
02:31

Nacistický vůdce Adolf Hitler měl jen jedno varle. Legenda, o které se často spekulovalo, má podle německého vědce faktický základ. Ten objevil v archivech lékařskou zprávu potvrzující Hitlerovu tělesnou anomálii. Informoval o tom list The Daily Telegraph.

Profesor Peter Fleischmann z norimberské univerzity se dostal ke zprávě o Hitlerově vyšetření z roku 1923. Tu sepsal lékař ve věznici, kam byl budoucí diktátor umístěn po neúspěšném pokusu o puč v Mnichově. Hitler byl podle hodnocení lékaře Josefa Steinera Brina "zdavý a silný", avšak trpěl "pravostranným kryptorchidismem".

Tato vývojová porucha znamená, že jedinci během jeho ranného vývoje nesestoupilo varle do šourku. "Varle bylo zřejmě nevyvinuté," uvedl nyní Fleischmann.

Vada Hitlerova pohlavního orgánu byla předmětem řady spekulací, Britové za druhé světové války složili na toto téma o nepřátelském vůdci posměšnou píseň. Nejrozšířenější teorie však tvrdila, že Hitler přišel o varle následkem zranění z první světové války. To nově objevený dokument zpochybňuje.

Lékařský záznam byl historiky dlouho hledán a považován za ztracený, než se před pěti lety objevil v jedné aukci. Tehdy jej okamžitě zabavily bavorské úřady a až nyní byl podrobně prostudován.

vi3ol ( 20. prosince 2015 10:11 )

Musel být přeci u odvodu do 1.SV, i Švejk byl..asi to nevadilo, komise si řekla, nu co, má štěstí, o koule přijít nemůže!.. taky to mohlo vést, kromě malého vzrůstu, k jeho komplexům a frustracím.. jestli tedy při jeho IQ vůbec pochopil, že mu tam něco chybí..možná mu to řekla až Braunová.. v nevhodnou chvíli.. není na tom podobně i liliputin, když vyvolává jadernou válku??

Zobrazit celou diskusi