Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Učitele v pařížské školce bodl útočník do krku! Křičel, že patří k ISIS

Autor: shp - 
14. prosince 2015
10:04

Terorem sužovaná Paříž zažívá novou vlnu strachu. V mateřské školce na předměstí Seine-Saint-Denis, kde byl zabit strůjce útoků, při nichž zemřelo 130 lidí, byl pobodán jeden z učitelů! Útočník, který vykřikoval, že patří k ISIS, ho pobodal do krku...

Vykřikoval, že patří k ISIS, a rozséval strach i bolest. Učitel, kterého napadl, utržil bodné rány přímo do krku. Ve chvíli, kdy se připravoval zrovna pro svou třídu, informoval portál Europe1. Štěstí, že s ním nikdo z dětí ve třídě nebyl.

Útočník byl maskovaný a po útoku pláchl. "Je to Islámský stát, je to Islámský stát," křičel na útěku. Do školky Jean Perrin v Aubervilliers, která se nachází na předměstí Paříže Seine-Saint-Denis, přispěchala policie, která nyní po útočníkovi pátrá.

Údajně předtím, než zmizel, tak zakřičel, že jde jenom o varování. Podle Daily Mailu dorazil útočník do školky neozbrojen a nůž sehnal uvnitř.

Učitel byl převezen do nemocnice Lariboisière, kde je ošetřován. Měl štěstí v neštěstí, bodné rány, které mu maskovaný útočník zasadil, neohrožují jeho život. Žádné z malých dětí při útoku muže nebylo zraněno.

Právě v Seine-Saint-Denis se ukrýval terorista Abdelhamid Abaaoud, který zosnoval teroristické útoky, při nichž zemřelo 130 nevinných lidí. Džihádisté útočili střelbou i ze samopalů i sebevražednými atentátníky.

kkkastr ( 14. prosince 2015 13:30 )

ANO-A TAKOVÉ LIDI KOLEM SEB MÁME!!!! A JEŠTĚ JE ZVEME-HLAVNĚ TEN ULTRAKRETEN KONVIČKA SE JICH ZASTÁVÁ. JE TO HROZNÉ NICMÉNĚ POŘÁD TO MUSÍM OPAKOVAT-NEJVĚTŠÍ ZLO JE PRO STÁT ČLOVĚK TYPU OVČÁČEK. NAHRABAL SI PENÍZE, ALE NIC FYZICKY NEVYPRODUKOVAL, NIC NEUMÍ, NIČEMU NEROZUMÍ. TO JE NEJHORŠÍ PRO STÁT A JEHO HLAVU A NEKRAĎTE MI PROFIL!!!!!!!!!!!! A NEMĚJTE PINDY O IP, CO NENAJDETE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

renoli ( 14. prosince 2015 13:23 )

zapomněl jsi dodat, že za to může Gott

1212014 ( 14. prosince 2015 13:22 )

Jdi dělat admina ty a budeš taky dobře placenej, demente

kkkastr. ( 14. prosince 2015 13:18 )

ODSYPAL MI RANDORF, DEBILE!!!!!!!!!!

kkkastr. ( 14. prosince 2015 13:15 )

ANO-A TAKOVÉ LIDI KOLEM SEB MÁME!!!! A JEŠTĚ JE ZVEME-HLAVNĚ TEN ULTRAKRETEN KONVIČKA SE JICH ZASTÁVÁ. JE TO HROZNÉ NICMÉNĚ POŘÁD TO MUSÍM OPAKOVAT-NEJVĚTŠÍ ZLO JE PRO STÁT ČLOVĚK TYPU OVČÁČEK. NAHRABAL SI PENÍZE, ALE NIC FYZICKY NEVYPRODUKOVAL, NIC NEUMÍ, NIČEMU NEROZUMÍ. TO JE NEJHORŠÍ PRO STÁT A NEKRAĎTE MI PROFIL!

Zobrazit celou diskusi