Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná kopule na Marsu: Postavili ji mimozemšťané?

Autor: shp - 
1. prosince 2015
17:18

Vypadá jako tajuplná budova, která se na fotu rýsuje v dáli na kopci. Takový je záhadný předmět objevený na Marsu. Mnozí namítají, že nejde o kopuli, kterou postavili mimozemšťané, jiní si myslí přesně to. Každopádně to nevypadá, že by šlo o dílo náhody.

Existence dómů na Marsu dokazuje, že je někdo nebo něco v minulosti postavilo,“ napsal web Unsilent Majority, který se specializuje na konspirační teorie. „Je možné, že se díváme na budovy, které po sobě zanechali pradávní obyvatelé Marsu?“ táže se dál.

Web pak dál rozjíždí spekulace, jak v nich žili Marťané a k jakým účelům jim asi sloužily. Na druhou stranu však odborníci poukazují, že může jít o pozůstatky vulkanické činnosti na rudé planetě. Podobná kopule byla nalezena i na Měsíci.

Tak jako tak, dokud lidstvo na Marsu nepřistane, nemůže si být jisto tím, že kopuli skutečně nepostavila mimozemská civilizace. Fotky jsou jedna věc, ale vzorky a jejich analýza teprve určí pravdu. Tak za pár let…

tesarl ( 1. prosince 2015 21:17 )

To tam stavěl můj praprapraděd. Vím to určitě.

donaf ( 1. prosince 2015 21:13 )

Souhlas, ten je všude

villi ( 1. prosince 2015 18:46 )

PRAŽÁCI TO NEDALI BAREVNĚ !! KDYBY TO PRAŽÁCI DALI BAREVNĚ,TAK BY JIM BYLO JASNÉ,ŽE JE TO MUSLIMSKÁ EXKREMENTNÍ SKLÁDKA NA VÁCLAVSKÉM NÁMĚSTÍ !!!

stanislavhahn ( 1. prosince 2015 18:25 )

To je náš krteček........

donaf ( 1. prosince 2015 18:03 )

Kdoví jak je to velké 2 m a oni z toho dělají kopuli. To je zas nějaká konspirační blbost.

Zobrazit celou diskusi