Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

S Kimem pod zem! Vysmátý diktátor testoval severokorejské metro

Autor: lm - 
20. listopadu 2015
18:07

Severokorejský diktátor Kim Čong-un (32) rád světu předvádí, že jeho země v ničem nezaostává. Jinak tomu nebylo ani tentokrát, kdy se vůdce vydal zkontrolovat nově dokončené metro. A byl nejspíš nadmíru spokojen!

Fotografie otiskly noviny vládnoucí Strany práce. Kim Čong-un je na nich zachycen při oficiální návštěvě nově dokončené podzemní dráhy. Prohlídky se účastnil spolu s dalšími vysokými představiteli země a očividně byl nadšen!

Kim Čong-un si na snímcích užívá pohodlí červených kožených sedaček, zatímco jeho doprovod stojí a kouká na něj. Když se vůdce směje, smějí se i oni. Nechybí ani oficiální fotografie zachycující celou výpravu. Podle výrazu na Kimově obličeji si mohou stavitelé oddychnout, protože vše zřejmě dopadlo na výbornou.

Metro v Pchjongjangu se začalo stavět v roce 1965 a prvním pasažérům se otevřelo o osm let později. Denně údajně převeze až sedm set tisíc pasažérů; pro srovnání pražské metro převeze v průměru asi 1,6 milionu cestujících. Jde o jednu z nejhlouběji umístěných podzemních sítí, protože podzemní stanice slouží také jako kryty pro obyvatelstvo. Cizinci mohou cestovat jen mezi dvěma stanicemi, kvůli čemuž se objevily i konspirační teorie, že více stanic se pod Pchjongjangem ani nenalézá.

realistaii ( 20. listopadu 2015 22:57 )

je to brutální diktátor zajisté vojensky napadl desítky zemí jako fašistická diktatura USA a NATO a zajisté povraždil desítky milionů lidí jako fašistická diktatura USA a NATO, určitě provedl krvavé puče na Ukrajině, v Sýrii a Libyi, jako fašistická diktatura USa a Nato Vůdci arabských revolt se školili za americké peníze http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/231298-vudci-arabskych-revolt-se-s kolili-za-americke-penize.html?ref=boxD Řada mladých vůdců nynějších arabských revolucí získala americký výcvik a jejich seskupení dostávala finanční podporu z USA důkazy jak demokratické země Eu a USA provozovaly koncentrační tábory a mučírny a masakrovaly miliony civilistů i po roce 1945 . https://www.youtube.com/watch?v=z6IuT1N3Xww síť koncentračních táborů a mučíren fašistické diktatury USA Thajsko, Rumunsko, Polsko, Litva, Egypt ,guantanamo, abugrajb, uzbekistán http://zahranicni.ihned.cz/c3-63251170-090000_d-63251170-sit-tajnych-veznic-cia-thajsko-rumunsko-p olsko-litva-egypt Kapitalisti financovali a vytvořili nacisty, klerofašisty ,fašisty :i radikální islamistické organizace alkajdy :: důkazy ::: http://www.youtube.com/watch?v=J8BdpBRHdHs Kdo financoval Hitlera - dokument BBC 1998 české titulky youtube 200 let terorismu USA: Přehledný seznam všech amerických válečných zločinů, teroru a válek - 2. část http://www.novarepublika.cz/2015/08/200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam_23.html okupace Srbska, Libye, Sýrie ,Iráku,Jižní Osetie, Jemenu,Srbska proběhla bez mandátu OSN ,což je přímým válečným zločinem fašismu USA a NATO, přímým porušením mezinárodního práva, porušením ,ženevských konvenci a lidských práv ,fašistické diktatury USA a NATO patří před Norimberský proces pro válečné zločince NATO: Dům plný civilistů byl zasažen záměrně http://www.czechfreepress.cz/valky/nato-dum-plny-civilistu-byl-zasazen-zamerne.html jak je zlej ten kimčong čun , to naše genocidní demokracie to je

ruudazvostravy ( 20. listopadu 2015 18:20 )

Tendle kymčok dovede dycki myle překvapyt.Nejvěčý sranda bude,aš začne vibalovat z hangárů ty atombombi a ÚSÁčy s toho dostanou vosipki.

Zobrazit celou diskusi