Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Přítel dívky visící z okna: Nevěděl, že je těhotná. Dozvěděl se to až z hrůzného videa

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
17. listopadu 2015
19:01

Přítel neznámé těhotné dívky, která se stala symbolem útoku na klub Bataclan, neměl ani ponětí, že je jeho dívka v jiném stavu. Vše se dozvěděl až z videa, které zachytilo její zoufalý boj o život, když se z posledních sil držela okenní římsy a křičela: „Pomozte mi, jsem těhotná!“

Pařížanka, která je v desátém týdnu těhotenství, řekla svému kamarádovi, že radostnou novinu svému příteli neoznámila, protože chtěla počkat, až bude mít za sebou první trimestr a všechny s ním spojené testy. O miminku nevěděl nikdo z jejích přátel ani rodiče.

„Ona i nenarozené dítě jsou v pořádku. Když bylo po všem, volala hned svému příteli,“ řekl dívčin kamarád novinářům. Ona sama nechce po prožitých hrůzách ukázat svou tvář a drží se v ústraní.

Video Před restaurací Le Carillon, jedním z míst útoku, lidé shromažďují svíčky a květiny. - reuters
Video se připravuje ...

Díky svým přátelům se ale spojila s mladíkem jménem Sebastian, který ji zachránil, když ji z okna vytáhl zpátky dovnitř. On sám pak bohužel padl do rukou teroristů, ale naštěstí dovnitř brzy vtrhlo policejní komando, a mladík tak přežil.

 

gabriela1111 ( 17. listopadu 2015 21:44 )

..ta diskuze zde je velice srandovní.. p***e mi opraví, ale "serte" je v cajku.. fááájn..

gabriela1111 ( 17. listopadu 2015 21:41 )

Jděte s těma senzačníma zprávama do háje.. neřkuli jinam.. zítra napíšete (v honbě za čtenářem), že ta "visící" dívka byl ve skutečnosti přeoperovaný chlapec, který to dítě čekal s tím střílejícím teroristou, takže to bylo vlastně všechno kvůli tomu nenarozenému děcku.. Autore, jdi do ***e.. serte na ty Vaše rádoby zaručené zprávy.. děkju pjekně welmi..

kkkastr. ( 17. listopadu 2015 20:31 )

Rusové bombardovali dnes z moře a zase přestřeli.

honza54.. ( 17. listopadu 2015 20:31 )

byla tam s druhým píchačem

realistaii ( 17. listopadu 2015 19:31 )

proč se nezeptá USA a NATO , proč založili Islámský stát ,a kapitalistů proč záměrně islamizují evropu ? islamizace evropy, stejně jako arabské jaro ,teroristické puče1989 , barevné revoluce, majdan neonacisttů na ukrajině, .............to vše je dílo a plán USA fašismu, Američtí "instruktoři", kteří bojují proti Asadovi, mají velice podobné nášivky na maskáčích, jako teroristé z ISIS. http://www.zerohedge.com/news/2015-09-30/new-patch-us-troops-fighting-isis…-looks-isis-logo Kdo dodal džípy Toyota do Sýrie Byly to USA a Velká Británie http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/kdo-dodal-dzipy-toyota-do-syrie-byly-to-usa-a-vel ka-britanie/ USA a britská vláda skutečně vlastnoručně obohatily militanty IS novým vozovým parkem. Islámský teror = atlantická režie každý spojenec USA a NATO je vědomě podporuje moderní islámský terorismus založený právě USA http://www.novarepublika.cz/2015/05/islamsky-teror-atlanticka-rezie.html McCain se fotil s islámskými extrémisty a neonacisty! fuhrer republikánů v USA je terorista http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/mcadams-mccain-se-fotil-s-islamskymi-extremisty-a-neonacisty / V loňském roce se John McCain „zviditelnil", když se fotografoval s extremisty ze Sýrie a neonacisty z Ukrajiny, a dříve také společně s libyjským politikem napojeným na Al-Kájdu USA otevřeně podporují teroristy po celém světě a fašisty na Ukrajině http://www.novarepublika.cz/2015/10/usa-otevrene-podporuji-teroristy-po.html Odtajněná zpráva americké agentury: „Zařiďte vznik Islamistického státu, „aby se izoloval syrský režim“ USA = TERORISMUS http://www.novarepublika.cz/2015/05/odtajnena-zprava-americke-agentury.html Rusko zničilo většinu těžkých zbraní ISIS, USA obratem dodaly nové http://www.novarepublika.cz/2015/10/rusko-znicilo-vetsinu-tezkych-zbrani.html Potvrzeno prokázáno USA financují Al-Káidu a Taliban 19. 8. 2013 spojenci USA = spojenci terorismu http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sve

Zobrazit celou diskusi