Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Video z klubu smrti: Podařilo se dívce zachytit útočníky?

Autor: bop - 
14. listopadu 2015
13:02

Přítelkyně zpěváka metalové kapely The Eagles of Death Metal možná nevědomky zachytila jednoho z útočníků. Dívka nahrála pár okamžiků koncertu svého přítele, když se před ní na chodbě zjevila postava celá v černém.

Masakr v koncertní síni Bataclan si vyžádal nejméně 100 mrtvých a desítky zraněných, mnohých velmi vážně. To ale pochopitelně dopředu nikdo netušil. A tak když se přítelkyně zpěváka Jesse Hughese Tuesday Cross vypravila na jeho koncert a kousek ho nahrála, nejspíš žádné útočníky kamerkou v mobilu ani nehledala.

Záběry videa ukazují pár vteřin světelné show a hudby vystupující kapely The Eagles of Death Metal. Pak dívka oznamuje, že jejímu telefonu brzy dojde baterie.

Dívka se zvláštním jménem Tuesday Cross měla díky příteli vstupenku i do zákulisí, mohla se tedy po budově pohybovat naprosto volně. Se zapnutým nahráváním jde po jedné z  chodeb koncertní haly a najednou se jí do záběru připletou postavy celé v černém. Podle veřejnosti by se mohlo jednat o některé z útočníků. Video autorka sdílela na sociální síti Periscope, zaměřené na živé video přenosy.

 

franta43 ( 14. listopadu 2015 15:31 )

 natočila velký prd. NA to že chodí s miliardářem tak její mobil je asi pořádnej šmejd

karllos.dc ( 14. listopadu 2015 13:41 )

 Ty muslimský psi je potřeba vypráskat bičem! Všechny!!! Za II světové války taky nikdo neřešil hodný němec, špatný němec! Je to muslim, tak do prasečáku

frantacizek ( 14. listopadu 2015 13:16 )

 vy bulvární hovada, vy na těch záběrech něco vidíte? Vy jste novináři taky na odstřel.

gogo ( 14. listopadu 2015 13:09 )

Francie se podílela na likvidaci Iráku a Libye a tím na vzniku islámského státu. Dnes sklízí, co sama zasela.. Je tragédií pro Evropu mít v čele států takové politiky jako je současný francouzský prezident a jako je Merkelová. Díky jejich tuposti se Evropa mění v Eurábii....

Zobrazit celou diskusi