Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Boháč sešrotoval LaFerrari: Auto za 60 milionů si užil jen jeden měsíc

Autor: lm - 
2. listopadu 2015
11:34

Slováci na delší dobu přišli o jedinečnou podívanou! Bohatý majitel totiž sešrotoval jediné slovenské LaFerrari. Unikátních kousků se vyrobilo jen 499 kusů a hodnota auta se odhaduje na desítky milionů korun.

LaFerrari je opravdový unikát a skvost. Jeho současná cena se odhaduje na více než 60 milionů korun, tedy skoro dvojnásobek ceny, kterou majitelé zaplatili automobilce. Celkem se vyrobilo jen 499 exemplářů a noví majitelé byli pečlivě vybíráni a museli splnit mnoho kritérií. V Česku se tímto vozem pyšní jediný majitel, který si klíčky od nadupaného oře převzal už před rokem.

Jedno LaFerrari bylo zaregistrováno i na Slovensku. Jeho majitel si ho ale dlouho neužil, pouhý měsíc po převzetí s ním totiž v Budapešti havaroval. Podle maďarských médií řidič přecenil přilnavost studených pneumatik a ztratil kontrolu nad vozidlem poté, co dupl na plyn. Při nehodě se nikomu naštěstí nic nestalo, majiteli ale zcela jistě zbyly oči pro pláč. Vůz sice není na odpis, ale oprava bude určitě nákladná.

O majiteli luxusního vozu se toho příliš neví. Maďarská média spekulují, že jde o pohádkově bohatého Itala, který žije v Maďarsku. K registraci vozu na Slovensku ho mohly vést daňové důvody.

pepen ( 2. listopadu 2015 17:57 )

Přeji mu to zmetkovi-určitě dělal frajera a jel rychle!!!!Ještě že nikoho nezabil!!!!Ty peníze má určitě nakradené!!!!!

Zobrazit celou diskusi